Silent Hill Ascension I Official Trailer

3 Likes

Navodno, mozemo da odlucujemo o sudbini glumaca. Nesto kao onaj interaktivni black mirror

Dođe mu na foru kao Until Dawn.

Izgleda mi odlučno u smislu bića, atmosfere, artwork-a ali sve van toga mi zvuči kao katastrofa.

I dalje mi nije jasno da li je ovo serija ili igra. Uz to, toliko puta su spomenuli traumu u tih 7 minuta…

I sjajna je ideja da daš internetu moć da odluči o bilo čemu. Sigurno neće biti problema.

Serija… Samo mnoge zbunjuje to što izgleda kao da je igra, a ne live action. A to što internet odlučuje mi je žešći red flag i već vidim probleme i trolove na sve strane.
Plus što kažu kao kako će za one koji budu kasnili sa serijom da ostave par nedelja otvorenu opciju za glasanje… Šta se onda desi kad neko okasni par meseci, odluke su već donešene umesto njega i sve ovo gubi smisao jer je onda kao obična serija koju gledam kao i svaku drugu.
Takođe nema nikakav replay value da tako kažem što znači ako masa ljudi odluči jedno, a ti na primer želiš nešto drugo i želiš da vidiš ishod te opcije, a primoran si da gledaš odluku koju nisi hteo - znači taj tok radnje biva apsolutno odbačen i neiskorišćen.
Takođe i to glasanje mi je nejasno kako će da funkcioniše, kao neki poll na kraju svake epizode ili šta… Da li će Nik otčati levo ili desno, glasajte sad sa sms porukama. :joy: Možda im je zamisao delovala ok na papiru ali meni ovo miriše na fail.
Bolje da su odradili igru na bazi odluka poput Until Dawn i The Quarry gde mogud a igram više puta i vidim razne ishode nego da gledam ovo.
A i malo su omašili koncept Silent Hill-a jer koliko ja znam, svako zasebno doživljava Silent Hill u zavisnosti od stvari koje ga tište, ne daju mu mira itd pa se to pretoči u košmare, a ne svi kolektivno u tom gradu. Neko je lepo napisao u komentare “eto šta se desi kad japansku igru prave zapadnjaci)”.
Videćemo, koncept art izgleda odlično, čudovišta isto ali cela ova priča me nije kupila. Sreća pa ima više SH projekata na kojima se radi u isto vreme inače bih popizdeo. :joy:

U sustini mogu da daju i chat GPT-u :smiley: