Confront the monsters, solve puzzles, and search for traces of your wife in this remake of SILENT HILL 2.
Izdajooo Spoilera bez. Em nedelja, em vreme neko šuntavo i oblačno (kao u igri), neka sitna kišica, maglica… Dušu dalo za pod ćebence i dan Silent Hill-a I poremeti ti psihu skroz kad se tako vreme napolje sinhronizuje sa ovom igrom
Silent Hill 2 Remake-RUNE
Ima na kraju da torentujem ovo jer niko nece da kupuje vise naloge na razmeni, mozda se preorijentisem na KP. Prso forum.
Brate, ne mogu da se prodaju nalozi od hiljadu dinara, a kamoli od 3500 do 4000 din, ekonomski tigar
Srbija je ovo , daj Boze da 100 ljudi ima ps5, al cisto sumnjam.
Nije to, nesto je drugo po sredi. Prebacili se na KP verovatno.
Ja sam porucio disk za 47€. Stize oko 15.10.
Videh tvoj oglas na razmeni, baš razmišljam dal da uzmem i ja ovo da obrnem, sad kad sam završio Outlaws.
Pretpostavljam da imaš Standard Edition?
Standard je, Deluxe je dosta skuplja.
Ja ipak odlucio da sacekam jos dan za Standard.
Ionako napravio par slobodnih dana da se lepo ubacim u igru
Ja igram Deluxe na PC-u torent
Fino radi za sada, uz malo podesavanja smooth as butter. Bez raytracinga doduse, ali sam odvrnuo resolution scaling za IQ i sve na max. Nisam siguran da li je RTX aktivan u performance modu na PS5, verovatno nije.
Gajbotron strimuje:
Ko ga je.e. Nemoj da me spoilujes sa ovim sadrzajima
Ma kakvi spojleri covece igra je stara 20 godina i sve se zna
A i nema spojlera ako ne kliknes na strim.
Zamisli koliko bi nas Dacha napeo ovde da izadje Dino Crysis
DualSense integracija na Steam / PC verziji je savrsena.
Atmosfera sa RT je takodje vrhunska kao i zvuk.
@MladenVR razumem ga, nije lako cekati 15.10 za disk, pola interneta ce do tada da zavrsi igru.
Fino je ovo deluje za sada, jedino sto tehnicki nije bas najbolje ispolirano i ima male padove fps-a, ali to ce verovatno srediti nakon izlaska.
Najvaznije su pogodili a to je osecaj teskobe, grlis zidove u magli dok roamuju monstrumi unaokolo. Magla dobro izgleda, a indoor je jos bolje uradjen.
Zao mi je sto za ovaj event nisam narucio otirac za ulazna vrata, bedzeve i postere. Ali nije lose ni ovo, mozda ako sada narucim stigne za heloween
E sad sam probao dobro mi radi i sa RT-om, preko 70 fps-a. Veoma cinematic, smanjio sam sharpening za bolji “filmski” efekat.
Ne kapiram tu potrebu da igras igru prvi. I sta sada, ja bi trebao kao da budem ljubomoran sto pola interneta igra igru? Zabolje me stojko svakako igra na disku mi je deluxe iskustvo u ondosu na sumnjive naloge
Nije sumnjiv nalog (ja sam kreator share-a a u sebe valjda ne sumnjam ), ali torent jeste pomalo sumnjivog porekla, ti Rune momci i devojke ko zna cime se bodu
Ali deluxe iskustvo vrtenja diska u konzoli mi ne treba, mada nisi lose prosao sa cenom.
Objasni mi pojam “kreator share”? Valjda prvo moras igru da nabavis