Silent Hill 2 (Remake) (MT)

Confront the monsters, solve puzzles, and search for traces of your wife in this remake of SILENT HILL 2.

Pa da krenemo. :slight_smile:

11 Likes

Izdajooo :joy: Spoilera bez. Em nedelja, em vreme neko šuntavo i oblačno (kao u igri), neka sitna kišica, maglica… Dušu dalo za pod ćebence i dan Silent Hill-a :joy: I poremeti ti psihu skroz kad se tako vreme napolje sinhronizuje sa ovom igrom :joy:

6 Likes

Silent Hill 2 Remake-RUNE

6 Likes

Ima na kraju da torentujem ovo jer niko nece da kupuje vise naloge na razmeni, mozda se preorijentisem na KP. Prso forum. :smiling_face_with_tear:

1 Like

Brate, ne mogu da se prodaju nalozi od hiljadu dinara, a kamoli od 3500 do 4000 din, ekonomski tigar :slight_smile:
Srbija je ovo , daj Boze da 100 ljudi ima ps5, al cisto sumnjam.

1 Like

Nije to, nesto je drugo po sredi. Prebacili se na KP verovatno.

Ja sam porucio disk za 47€. Stize oko 15.10.

Videh tvoj oglas na razmeni, baš razmišljam dal da uzmem i ja ovo da obrnem, sad kad sam završio Outlaws.

Pretpostavljam da imaš Standard Edition?

1 Like

Standard je, Deluxe je dosta skuplja.

Ja ipak odlucio da sacekam jos dan za Standard.
Ionako napravio par slobodnih dana da se lepo ubacim u igru :man_shrugging:t2:

1 Like

Ja igram Deluxe na PC-u torent :sweat_smile:

Fino radi za sada, uz malo podesavanja smooth as butter. Bez raytracinga doduse, ali sam odvrnuo resolution scaling za IQ i sve na max. Nisam siguran da li je RTX aktivan u performance modu na PS5, verovatno nije.

Gajbotron strimuje:

Ko ga je.e. Nemoj da me spoilujes sa ovim sadrzajima

Ma kakvi spojleri covece igra je stara 20 godina i sve se zna :smiley:

A i nema spojlera ako ne kliknes na strim.

4 Likes

Zamisli koliko bi nas Dacha napeo ovde da izadje Dino Crysis :rofl:

3 Likes

DualSense integracija na Steam / PC verziji je savrsena.

Atmosfera sa RT je takodje vrhunska kao i zvuk.

1 Like

@MladenVR razumem ga, nije lako cekati 15.10 za disk, pola interneta ce do tada da zavrsi igru. :sweat_smile:

Fino je ovo deluje za sada, jedino sto tehnicki nije bas najbolje ispolirano i ima male padove fps-a, ali to ce verovatno srediti nakon izlaska.

Najvaznije su pogodili a to je osecaj teskobe, grlis zidove u magli dok roamuju monstrumi unaokolo. Magla dobro izgleda, a indoor je jos bolje uradjen.

Zao mi je sto za ovaj event nisam narucio otirac za ulazna vrata, bedzeve i postere. Ali nije lose ni ovo, mozda ako sada narucim stigne za heloween :man_shrugging:

E sad sam probao dobro mi radi i sa RT-om, preko 70 fps-a. Veoma cinematic, smanjio sam sharpening za bolji “filmski” efekat.

1 Like

Ne kapiram tu potrebu da igras igru prvi. I sta sada, ja bi trebao kao da budem ljubomoran sto pola interneta igra igru? Zabolje me stojko :grinning: svakako igra na disku mi je deluxe iskustvo u ondosu na sumnjive naloge

3 Likes

Nije sumnjiv nalog (ja sam kreator share-a a u sebe valjda ne sumnjam :confused: ), ali torent jeste pomalo sumnjivog porekla, ti Rune momci i devojke ko zna cime se bodu :sweat_smile:

Ali deluxe iskustvo vrtenja diska u konzoli mi ne treba, mada nisi lose prosao sa cenom.

Objasni mi pojam “kreator share”? Valjda prvo moras igru da nabavis

1 Like