Shadow Of The Tomb Raider logo, key art leak

Leakovan je logo i key art, ceka se zvanicna potvrda

Ugl nesumnjivo je da nam se sprema novi Tomb Raider

2 Likes

Hm, kad brze…cini mi se skoro izasao prosli…

Ali super, obe prve igre su odlicne, radujem se sledecoj…ako je ovo legit, izgleda tako…

1 Like

Valjda ce konacno ubosti i “ono malo” sto fali igri.

Ceo serijal je imao svojih ups and downs i moze se reci da su reboot i rise odlicne igre, ali nekako mi fali malo zvezdane prasine da igra ubode sve kako treba.

Nadam se da ce ovaj deo biti konacno pravi Tomb Raider koji cekam(o) od cetvrtog dela.

Cas prije… meni nije jasno kako nista nisam cuo o tome, a vi ste ga svi pominjali u toku E3. Mislio sam da se zezate :smiley:

Btw jos nisam odigrao drugi dio

Mozda sto prica nije nista posebno, Lara i taj njen put od obicne devojke do tomb raidera je napisan dobro, ali su ostali karakteri slabo razvijeni, cak se i ne secam ni jednog.

A mozda sto se dosta uporedjuje sa Unchartedom, pa u tim nekim segmentima ne dostize taj lvl ispeglanosti.

Svakako ima zanimljive lakse rpg elemente, kao i drugaciji open world, sa manjim hubovima za istrazivanje i povezanim linearnim deonicam izmedju njih. A i kombat i stealth je meni bio bolji u zadnjoj igri nego li u Unchartedu 4.

Prvi deo reboot-a je po meni bio bolji, kvalitetnije napravljen i priča/okruženje su mi bili privlačniji, nekako više šarenoliki, plus je imao i neku emocionalnu komponentu. Drugi deo (Rise of TR) je doneo nešto veće mape, ali mi je bio nekako jednoličan, sa isključenjem uvodnog dela.

Kada bi malo izmiksovali mesta gde se radnja odvija (malo više lokacija - kao u prethodnim TR delovima ili Indijana Jones fazonu), a ostavili izvodjenje iz drugog dela, bio bi to pun pogodak uz odličnu priču.