Shadow of the Colossus PS4 Reveal Trailer - E3 2017: Sony Conference

1 Like

Ja ću ovo da igram pre svih vas!
(Na ps2, doduše ) :smile:
Corruptovala mi se m kartica,pa ću od početka…

Igra za suzu pustiti.

Ko suzu za konjem pustio nije, nije igrao igru kako treba :slight_smile:

2 Likes

Izgleda sjajno! Tim Ico je uradio neverovatan posao.

Na koju sam ja sve igru pustio suzu sramota me :smiley: .

Holidays 2029 :smiley:

Sony izadje pre par dana i kaze “Necemo da uradimo BC jer niko.nece da igra PS 2 i 3 igre na PS4.” Onda izadju na E3 i pokazu remaster, remastera PS2 igre koji ce da naplate verovatno 60$… Ako niko nece da igra PS2 igre na svom PS4, cemu onda ovo? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Like

Zato sto bolje izgleda i remaster kultne igre ovakvog kvaliteta gde je kompletna igra napravljena u novom engine-u, za razliku od prostog dizanja rezolucije i reworka teksura, zapravo vredi i predstavlja ocuvanje bogatog kulturnog nasledja za generacije koje dolaze a koje motkom ne bi pipnule pikselizovani mishmash sa PS2?

Remasteri su ipak bolja opcija od kompatibilnosti, sve u svemu.

1 Like

Bolje je igrati remaster i dati 60$ za njega, nego samo pustiti igru koju imas, ako vec zelis da igras nesto sto si pre hrista presao, i ne platiti nista?60$ zbog bolje grafike iste igre ja ne dam.

https://www.amazon.com/ICO-Shadow-Colossus-Collection-Playstation-3/dp/B002I0J5FG
Remaster, remastera… Neka, bolje ja da igram 360 igre free, nego na svakoj generaciji da ima po remaster stare igre…

Predpostavljam, tako bude sa takvim igrama, za igru toliko staru u novoj grafici bi dao 500 dinara u vrh glave, i tada bi se dvoumio.

Gow ue se dobijao besplatno uz cetvorku a i sada kosta po 10$ tako nesto, naravno sigurno im ne bih dao dinara za nesto sto sam igrao na 360…A MCC je ipak nesto sasvim drugo, ne samo sto imas gomilu igara nego i multiplayer.

Halo 1,2,3 i 4 60$, gow ue se slazem da je trebao da bude manje, ali bar su odradili sve MP mape i mislim da su DLC mape ubacene… Ali jedan remaster, a ne remaster remastera…

Xbox ima BC, tako da remaster fore sumnjam da ce da rade vise :smiley:

Slazem se sa tobom da to nije bas najsrecnije resenje, radije bih neki novi IP, ali ovoliki enorman trud ipak dosta kosta, prethodni remaster je doneo manje vise samo dizanje rezolucije i framerate kao i podrsku za 3D, nije bila igra u kompletno novom engine-u. Ipak bih radije igrao staru igru sa mnogo lepsom grafikom, pa makar i platio za to. Najbolje bi bilo da omoguce i BC i ovo, pa ko sta voli.

Ja sam ovaj remaster na PS3 platio ali cini mi se da je bio u pola cene na izlasku a kasnije i “besplatan” za plus. Takodje, PS3 verzija ima i Ico u paketu pa nisu bas ista stvar.

Nije isto kada Sony oduva na konferenciji sa gomilom novih AAA HIT exkluziva i onda najavi jedan remaster i kada Microsoft kao glavni adut na konferenciji najavi BC prvog Xboxa.

Remaster remastera najavi i.gomilu ekskluziva sa datumima izlaska… O da… Datum izlaska :smiley:

Kao ni datuma izlaska na sony ekskluzivama :joy:

2 Likes