Pošto sam novajlija, zanima me sledeće: Pročitao sam sve Tutoriale i sve pohvale za jasni step by step opis. Već sam rezao igre koje nisu XGD3, uglavnom za Kinect na starom Pioneer rezaču, prethodno ih provlačeći kroz ABGX 1.0.6 pošto mi je konzola flashovana na LT 3.0 po napisanom upustvu i sve radi bez problema. S obzirom, da mi je juče stigao LiteOn iHAS124B, odradio sam flash bez problema, takođe po upustvu i sve je prošlo OK, a sutra mi stiže 50 Verbatim Singapuraca pa bih počeo sa rezanjem XGD3 igara koje su već spremne na HDD-u i čekaju na red, dakle, vidim da u Tutorialu za rezanje XGD3 igara piše da moram da podesim neke opcije u ImgBurn-u, što mi je jasno, i narežem disk sa XGD3 igrom, e sada, da li je potrebno to setovanje posle vratiti na prethodno ako želim da režem igru koja nije XGD3 ili je to ne bitno, već samo da vozim? Hvala
samo vozis
Hvala na odgovoru. Tu informaciju bi trebalo dodati u Tutorialu, kako bi i ta nedoumica bila rešena, ako nekome, kao meni to padne napamet - od viška glava ne boli.
reseno