Starting today, fans can play Sonic Generations for the first time on the Xbox One family of devices alongside other Xbox 360 favorites that will receive Xbox One X Enhanced updates such as Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Red Dead Redemption, and Star Wars: The Force Unleashed.
Lepo ali malo glupo za Darksiders!?
Zar nije vec izasla One verzija koja moze da ide 4K, sumnjam da ce biti bolja od te.
Izašla je na BC listi a sada je Xbox One X Enhanced.
Nisi shvatio moje zapazanje.
Igra vec postoji na BC, postoji i poboljsana verzija za xbox one. Zasto uraditi opet istu stvar?
Bolje da urade BC neceg novog.
Ja bih cekao BC prvog Xboxa - Crash Twinsanity, i Crash Nitro Cart.
Aha, nisam znao da je Darksiders već poboljšan za Xbox One X. Malo čudno ako je tako.
Prilicno cool iako su verovatno samo digli rezoluciju.
Pa ako ja imam Xbox One X i imam Darksiders za Xbox 360, zasto ne bi imao Enhanced verziju, ovako ne moram da kupujem jos jednom.
O ovome se pričalo kada je izašao X1X - podizanje rezolucije i kvaliteta prikaza. To je bila jedna od super stvari koju su ubacili u sam X1X. Nisam siguran kako su to nazvali, ali je navedeno da većina engine-a koje su koristili studiji bliski MS su ubačeni native u sam X1X sistem (kao i DX12 podrška) i da će vremenom sve te igre koje koriste takve engine, moći da se sa laganim patch-om unaprede na veću rezoluciju i da se dodaju neki efekti. Odnosno, ono što je u startu bilo smanjivano i osakaćeno zbog slabašnog hardware-a X360, sada može da dobije krila.
Na papiru ovo zvuči super, ostaje da se vidi dokle mogu da poboljšaju igre, a da ne rade remaster. Po meni još jedan odličan potez od MS-a. Šteta je što i dalje nedostaju nove velike AAA igre samo za X1, jer je osećaj da se MS orjentisao malo više na BC, a ne na buduće/nove naslove.
To je efekat o kome se pričalo, igra izgleda odlično, a svi znamo koliko je stara i nije remaster.
Pogledajte kako izgleda direct feed video
https://streamable.com/r3y4q
Pedja, fullscreen video i dalje puca u Chrome-u…
Znam da je sve po poslednjem updateu. Proveriću svakako zašto se to dešava, mada je i sam Chrome daleko od onog što je nekad bio.
mozilla radi savrseno
Odlicno. Svaka cast MS-u na BC. Uzecu Xbone, jedino ne znam vredi li uloziti u X umesto S. Imamo FHD Panasonic plazmu. Da li X pokazuje svoje zube i na 1080p (mislim na lepsu grafiku sa vise efekata) ili je dovoljan S?
Probaj da obrises deo koda za reload strane pri resize-u