Servis u centru Beograda

Zanima me da li ima neki servis za xbox 360 konzole u centr bg a?

Ja mislim da ima onaj Virtual Shop, nije preporucljivo da ides kod njih. Previsoke cene i veoma losa usluga. Preporucio bih ti da se javis nekom od sledecih clanova foruma : studiovpc, M007P, Akiris

Takodje preporuka za nase forumase. Mnogo ljudi je imalo losih iskustva sa beogradjanima sto se tice usluga za konzolu. Pogledaj oglase, nacices nekog ko ti odgovara: Ponuda i potra

Nemam nista sa Virtual shop-om ali ja sa njima imam samo pozitivna iskustva. Ako su to oni u 21. Bloku.
Ja sam kod njih kupio xbox360 jos 2010.god. Cena ista kao i kod svih ostalih je bila.
Nosio sam dva puta da mi rade neki upgrade ili sta vec. Bili su maksimalno korektni. Posto sam kod njih kupio box dobio sam nizu cenu te usluge nego sto su nudili svi ostali. Doneo sam konzolu i racunam bice sutra-prekosuta a zvali me za 2h da dodjem po konzolu.
Tako da za sada moja preporuka. I sto je meni najvaznije ne moram da saljem nigde konzolu i da se jurim sa kurirskim sluzbama. Ali naravno ako imas vremena salji ljudima sa foruma oni su ipak ovde.

Popravljanje RROD-a na xbox-u sa fenom takodje i na ps3 to nije popravka. Sto se tice ostalog znam coveku su uvalili hitachi dvd drive u jasper i naplatili poprilicno, nisu vratili 80% srafova to se ne radi tako. Odneses iPhone u servis ne vrate sve srafove i poklopce za fletove, sramotno je, sta sam sve video, bilo to beograd, novi sad ili bilo koji drugi grad. Za neka fleshovanja mislim da nije problem za toliko znam da mogu da urade korektno nesto ozbiljnije Mozda…

Sent from my iPhone using Tapatalk

U obzir dolaze samo momci sa ovog foruma, ostale kvazi majstore izbegavaj u sirokom luku…

Ja na moju srecu nisam imao potrebe da nosim na neku jacu popravku vec samo nadogradnju. Moguce ja da brljave.

Mom drugaru se istrosila termalna pasta sto je prouzrokovalo pregrejavanje konzole i on kad je odneo konstatovali su da je riknula konzola. On je uz srafciger i CM pastu resio nesto sto “majstori” nisu mogli.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

JEl znate nekog od forumasa iz Bga ili Zrenjanina … cimanje mi da se jurim sa kurirskom sluzbom…

Jos jednom, pogledaj ovde i saznaces: Ponuda i potra Mislim da mnogo gresis sto neces da saljes nekom nasem pouzdanijem sto nije u BG-u, ali dobro, tvoje pare, radi kako mislis da treba.

Necu da te nabedjujem ako ti neces, ali pogledaj oglase koje su postavili MOOP7 i studiopvc i videces da su svi imali samo reci hvale za njih. Ja sam poslovao sa obojicom i nikakvih problema nije bilo, sve je islo po dogovoru. Imas njihove telefone, nazoves i objasne ti sve kako i sta…
Konzolu posaljes danas, prekosutra je kod tebe…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Nema niko iz beograda, da ima do sada bi ti se ili sam javio ili bi smo ti mi rekli. Imas oglase pa trazi ko ti odgovara da odneses.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uvek ti stoji opcija da se malo provozas do nekog pouzdanon clana foruma, vidis malo zemlju, dobijes konzolu veoma brzo, ispricas se i sta ne. Makar bih ja to uradio, nista vrednije od 50€ ne bih slao po kuriru.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

nemoj bre da se zezaš,ja sam iz bg-a i poslao sam konzolu M007P,čovek odradio sve kako treba,pa pola foruma šalje njemu i svi kažu sve najbolje za njega,on i.STUDIOVPC,šalji i batali ovo za bg i da ti je cim za slanje,de ćeš lakše od varijante slanje kurirom!!