Series S kupovina

Moje poštovanje svima. Planiram da uzmem xbox series s ali ne znam kako funkcioniše nabavka igara i game pass-a. U ponudi je konzola plus tri meseca pretplate pa me interesuje da li ću moći uopšte to da koristim. Hvala lepo!

1 Like

Imaš temu argentinski nalog i kupovina igara pa pročitaj tamo malo. Samo što smo sad većinom na Turskoj jer Argentina be radi. Većini prolaze kartice naše uz pokoje izuzetke.

moze naravno, sto ti ne bi radilo? ako je officijalni bundle kad upalis prvi put konzolu, pitace te jel hoces da aktiviras na nalog na kom si se ulogovao. ako je prodavac napravio bundle i da ti kodove, kodovi se aktiviraju preko VPNa.

za jako male pare preko indije mozes da uradis core u ultimate konverziju. za 20 evra uzeh 6 meseci. (aktiviras prvo core, pa ultimate ili ces dobiti jako malo u konverziji) ovako ti ispada oko 3 evra po mesecu ultimate-a sto je smesno. ovo slobodno mozes da uradis nakon sto ti isteknu ta 3 mececa uz konzolu, naravno osim ako microsoft ne sjebe koverziju dotad
image

Moci ces da koristis,a kupovin igara evo ti tema :

Sve kao sto pise Argentina ti samo podesi Tursku drzavu,i kupijes sve preko svoje kartice.

Imas i na kp da kupujes naloge kako god tebi odgovara…al najlakse ti je i najjeftinije kao sto pise u temi.