Senua | Official Announce Trailer | XBOX Games Showcase 2026

7 Likes

Jedva čekam, iznenadio sam se kad sam video. Prošle godine izašao prethodni, i evo već imaju spremnu igru.

1 Like

Nisam ni znao da će me novi Hellblade obradovati sve dok trailer nije krenuo.

1 Like

Napravili action igru za ove koji su kukali da je walking simulator. :grin:
Iskreno, trebali su neki novi IP ili nešto radije.

Probao sam prva dva dela.. Koji zajeb.

Sem dobre grafike nista.

1 Like

Pa drugi je praktično tada bio nešto najlepše što je izašlo za Series X-u. Nije bio loš uopšte.

Mene samo plaši što ovo izlazi ovako rano :sweat_smile:

2 Likes

Pa da, izgledala je top. I sada izgleda top.

Sve ostalo je bilo uzas. Kretanje, borba i nadrealno dosadni i NEmastoviti zadaci.. Uzas.

1 Like

Meni se iskreno vise svidja prethodni koncept igre. Bas je bila unikatna u moru copy/paste igara

Drugi deo je fenomenalan i brutalan. Ne mora svaka igra bas da ima klasican gameplay da bi ostala urezana, Da sam Asha ja bih Senui dao budzet da se razmase, mada ne znam da li je uopste moguca bogatija produkcija od prethodne. Bas jak 1st party naslov.

4 Likes

Mene prvi deo ubio u pojam, tako da sam drugi načeo posle duge pauze i uz solidan otpor. Međutim nastavak je prevazišao moja očekivanja. Igru je najbolje doživeti ko neki paganski, psihodelični refnov film. Razumem i marka, ako nisi u pravom raspoloženju lako je smoriti se, jer klasična igra svakako nije.

A ovaj nastavak će verovatno 90% istih asseta da iskoristi, što modela što animacija, ne vidim kako drugačije mogu tako brzo da ga naprave.

4 Likes

Asseti sigurno ali combat dosta drugačije izgleda pa kontam da ima novih animacija. Ipak sad prave više action igru.

2 Likes

Vidim da im je sada više fokus na borbu i sl, čak ima i upgrade sistem, različita oružja, dual wield i sl. I interesantno je da kažu kako ne treba znanje iz prethodne dve igre i da je ova nešto malo drugačije i može da posluži kao entry point za nove igrače.

3 Likes

Ponavljam opet ovo. Napravili igru za hejtere
:grin:

Nadam se da če ipak uspjeti igra.

A nista.. Kupicu i trecu :rofl:

Kada sam vec bacio pare za prve dve neka ide zivot daj i trecu da probam..

Inace ovo sto ja radm je definicija idiota! :grin:

4 Likes

Dolazi u GP day one ja mislim :joy:

1 Like

A nemam ja to.. Ja sam na PS

Doćiće :smiley:

1 Like

Neće day one al’ će mozda one day

2 Likes

Ma nek’ zatvore Ninja Theory ionako im je igra bezvezna. Toliko prašine se diglo prošle godine a igra zešće sranje. Zatvaraj radnju! :locked:

1 Like