Sea of Thieves - E3 2017 - 4K Gameplay Walkthrough


Sada prolazim kroz trejlere i vidim da je ovo trajalo DESET MINUTA! AMAN!!!
Ok, mini rant over, voda i skyboxes izlgledaju prelepo, tu nema šta, majstorski od strane Rare ekipe. Kao što rekoh, MMO se najbolje reklamira kada se da ljudima u ruke. Pustite open betu i neka skriveni pirati u gejmerima oddrade posao.

10? Meni se činilo makar 15, verovatno više. Stvarno bi bilo bolje da puste u Betu i daj streamerima da oni reklamiraju igru, uradiće bolje no sam MS.

ovo je predivno, moram igrati…

Potencijalan mega hit, ili igra o kojoj mesec dana posle izlaska niko nece pricati. Nije bas najjasnije sta tacno radite u igri - samo da mozete da potapate brodove i jurite sakrivena blaga desifrujuci zagonetke na papirusu u jednom veselom i duhovitom ambijentu (ime ce mi biti Gajbras Tripvud 456789), ali da li je zaista ogroman svet pun igraca ili vise neki Destiny tip PvE-a?

Voz MMORPG-ova je skoro prosao, najvise zato sto nije preziveo tranziciju od placene pretplate na free to play model (kad smo vec kod toga, Secret World ce uskoro biti reinkarniran sa svim mogucim dlc-jevima kao free to play!). Cini se da je ovo dosta los momenat za zanr.

Nemas pojma Xbox republika pirates :smiley: Lepse zvuci…

3 posts were split to a new topic: Sea of Thieves - Xbox One / Win 10 public beta