SCEJA Ce Vas Natjerati Da Kpuite PS4 "Novom Igrom" I To Vec Krajem Ove Godine

Dakle sve pise u naslovu,a vise mozete procitati ovdje

Shinobi602 then provided a quote of SCEJA President from Famitsu where he says that they still have something in store which is not yet announce/shown and this will force gamers to BUY PS4 in Holiday Season 2014.

https://youtu.be/8r5HFgajF98

Pretpostavke su:The Last Guardian,Ni No Kuni 2 ili ce biti pak nesto potpuno novo

Kakav TLG…

Bajo moj oni kada bi rekli da TLG izlazi krajem godine prodaja bi jos porasla(ako je to ikako moguce),jer vidimo koliko je iscekivanje za tu igru,ali kazem ne mora nista da znaci jer mozda bude potpuno novi IP

TLG se hajpuje, ali nema mass market appeal. A i ne verujem da ce izaci pre praznika 2015. inace bi vec na proslom E3 nesto znali. A sumnjam i u NNK2, prvi deo je bio dobar, ali nije nesto sto ce da tera ljudi da masovno kupuju konzolu.

Licno, nemam ideju sta bi moglo da bude, ako je za 20-ogodisnjicu to moze da bude neka stariji IP koji ce da udara na nostalgiju, ali da ipak bude neko jace ime. Ti moze da bude nesto kalibra Crash-a npr., ali to nikada nije imalo veze sa Japan studiom, a i jos uvek bi trebalo da je u vlasnistvu Activisiona.

Doso zdravkelja da mi pravi drustvo :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bi rekao da je Ni No Kuni, ali ni TLG. A i WERTA, to je quote od lika iz Famitsua, znači, to što bi oni objavili bi bilo za Japan, pa ako ćeš da nagađaš, gledaj igre koje su popularne u Japanu.

Sigurno remake neke njihove bolesne japanske socijalne simulacije

Hentaji manga je verovatno upitanju…:rolleyes: