SBB otključani kanali-HBO Premium paket

SBB je već otključao kanale za praznike, najvredniji je naravno HBO Premium paket koji već može da se aktivira preko MojSBB naloga.
Najavljeno je da su kanali otključani do 12. januara.

4 Likes

Ja koliko sam video nama su na Supernovoj otkljucali sve sem HBO-a , ono bas cu da ih zovem da pitam, ono koliko sam video nama su izgleda otkljucali samo porno kanale (a HBO i dalje zakljucani :frowning: ) , ono sad bukvalno mozemo samo da drkamo kurac. :frowning:

Bas cu da ih pozovem i da ih pitam za HBO kanale (prosle godine su bili otkljucani za praznike nekih mesec, mesec ipo dana mozda).

Otključan je i HBO Premium, samo je potrebno pozvati call centar da ga aktivira

Da da u pravu si i vec je ucinjeno, pozvao sam ih i kazu pustice kanale najverovatnije sutra , poslat je zahtev , bese tako je isto bilo i prosle godine, ista procedura.
Do 15. Januara su otkljucani svi kanali.

Otkljucao jos danas HBO a ja kao da cu nesto da gledam na TV-u hahaha
Ne stizem ni GTA da zavrsim-pa Sting gledam tri veceri i valjda cu konacno da ga zavrsim a da se ne uspavam :slight_smile:

1 Like

Ne znam jel to za sve operatere ide buduci da je mts kupio supernovu, tj jedna je firma al za mts nije otkljucano :blush:

У овом периоду баш доста гледам ТВ, убедљиво највише ХБО и Синемакс (синоћ ишао Кум 2, вероватно најбољи филм у историји), утакмице Премијер лиге на Спорт клубу, а гледаћу и РТС за Нову годину сигурно, очекујем да пусте Тому или нови Јужни ветар, на пример.

Gledao bih i ja ali imam alarm koji se dere nonstop. Jbt ko me zajebao za ovo, na svakoj slici prolece, mama i tata se drze za ruke tu je klinac ispred i svi nasmejani i kao svima super-E pa nije. Niko nas nije pripremio na ovo, jbt spavamo po par sati i to iz delova. Sreca pa se ne kupuje laminat u decembru pa mogu tamo da dremnem par minuta…

2 Likes

I kada to sve prodje, probudi te žena i kaže opet sam trudna :joy:

1 Like

Za večeras preporučujem
Cinemax 2
22:00

Kum 3

1990 krimić, drama

2 Likes

Krimić. :rofl:

3 Likes

Nema od toga ništa, ona je u još gorem stanju nego ja :joy:.

Svi smo to prošli, zaboravićeš to brzo kada te prvo dete razmazi, samo neka su živi i zdravi i neka nas je što više. :family_man_woman_girl_boy:

1 Like