mogu da kupim xbox360 i eksterni hard disk za 270 eura i sad me zanima sta vi mislite o tome.?
dali mi vredi dati te pare za polovan xbox360?
kakav externi hard disk? na xbox-u rade samo njegovi hdd-ovi, maximalno do 250 gb, mozes da konvertujes WD Scorpio u xbox hdd… a i cena ti je neisplativa evo kod nas u shop-u ti je 289 evra SLIM pa ti vidi
Možda mu neko nudi jtag konzolu sa usb hdd-om?
mozda je i to u pitanju, to je onda ok cena za tako nesto, ali ajde da cujemo coveka sta ce da kaze
kaze da nezna jeli jtagovana kaze da mu rade sve igrice koje igrao na njega oko10tak igrica.
fleshovan je.
sta vi mislite jeli to prevara?
Ja mislim da jeste. Da neko ima jtagovanu konzolu i da je prodaje za te pare trebao bi da zna da li je jtagovana. U svakom slucaju ti je bolje uzeti nov. Znas kako kaze svabo. “Nisam dovoljno bogat da kupujem polovne stvari”.
problem je sto nemam para za novi.
Pa tebra taj ti je 270e, a novi 289e…
Taj ti valja ko zna sta!!! Ti dobijes novi slim flashovan.
270e za polovan Xbox?? Ne daj te pare ni u ludilu, taj lik pokusava da ti uvali nesto, verovatno kao sto su i njemu uvalili. Ako vec nemas kesha mozes da uzmes novu konzolu bez hard diska pa za mesec-dva kad skupis kintu samo dokupis hard.
pa mislim da bi to bilo dobro.
Normalno da ti je to bolje i da uzmes bez HDD ipak novo je novo!
pitaj ga dal te igre igra sa eksternog harda
ako igra onda je def JTAG.
pa naravno, trebalo je odmah da mu to odgovorite a ne da nagadjate 15 postova…
pitanje treba da glasi da li igre igra sa hard diska a da ne ubacuje disk u konzolu, onda definitivno jeste JTAG…
pitao sam ga videcu sta ce da mi odgovori.
a sta je kabal hdd dali je to kabal koji povezuje tv i xbox360?
za taj kabal te ne razumem, da nisi mislio mozda na HDMI kabal? pre ce biti da je taj, taj povezuje konzolu i tv
da mislio sam na to izvini greska.
xbox je prodao taj lik koji je prodavao.
prodaje li neko xbox360 od vas?
problem mi je sto sam iz cg pa oko transporta.
onda tema moze pod lock, za ovo sto si pitao mozes da pogledas ovde