Jucer sam kupio s3 koji kada se ukljuci na njegov originalni s3 punjac pise charging ali smanjuje procente , kada maknem telefon sa s3 punjaca i stavim ga na htc one punjac puni ali 75% 9 sati sto je uzasno citao sam po guglu ali opet rekoh da pitam .Znali neko kako da resim ovo jer stvarno je uzasno
Znam ali evo nesto citam kao da ugasim telefon i da pokusam da ga punim :? Pokusacu ovo pa onda ide baterija ako i to ne pomogne onda je charging port ali rekoh da pitam mozda je nesto drugo isto pise da je i do toga 4.3 ima neke probleme :? ali ja mislim ipak da je ovde u pitanju charging port
EDIT: Da li je normalno da se baterija trosi ovolikom brzinom mislim malo igranja i hop 10 % baterije :?
Idi sistemom eliminacije. Nadji drugi punjac i vidi sta ce se desiti. Nakon toga ide druga baterija, pa charging port. Naravno, posto je lako zamjeniti bateriju, mozes uzeti i ekterni punjac i dodatnu bateriju i dok jednu koristis, drugu punis. It’s elemental, Watson!
Upravo tako znaci na njegov originalni ja prikacim ali pise da se puni ali snizava posto mislim ukljucim na 40 % dodjem za 1h ono 38% :? dok na htc one punjac se buni pre sporo kao sto sam naveo 75% za 3 sati imali mu pomoci ? bez mijenjanja charging porta i baterije mislim to sto baterija ide malo brze nema veze nego punjenje me izludjuje
servisiram mobilne 14 godina, konektor punjenja 100% , promijenio sam ih na s3 ne znam broj…
pogledaj i u kakvom stanju ti je baterija ,ako je napuhana mijenjaj i nju,ako je normalnog izgleda ne diraj