Samsung galaxy s3 slow charging

Jucer sam kupio s3 koji kada se ukljuci na njegov originalni s3 punjac pise charging ali smanjuje procente , kada maknem telefon sa s3 punjaca i stavim ga na htc one punjac puni ali 75% 9 sati sto je uzasno :frowning: citao sam po guglu ali opet rekoh da pitam .Znali neko kako da resim ovo jer stvarno je uzasno :frowning:

Hvala unapred

Zamenis bateriju?

Znam ali evo nesto citam kao da ugasim telefon i da pokusam da ga punim :? Pokusacu ovo pa onda ide baterija ako i to ne pomogne onda je charging port ali rekoh da pitam mozda je nesto drugo isto pise da je i do toga 4.3 ima neke probleme :? ali ja mislim ipak da je ovde u pitanju charging port :frowning:

EDIT: Da li je normalno da se baterija trosi ovolikom brzinom mislim malo igranja i hop 10 % baterije :?

Ili neispravan punjač. Imao sam par punjača koji mi prazne telefon.

Idi sistemom eliminacije. Nadji drugi punjac i vidi sta ce se desiti. Nakon toga ide druga baterija, pa charging port. Naravno, posto je lako zamjeniti bateriju, mozes uzeti i ekterni punjac i dodatnu bateriju i dok jednu koristis, drugu punis. It’s elemental, Watson!

Upravo tako znaci na njegov originalni ja prikacim ali pise da se puni ali snizava posto mislim ukljucim na 40 % dodjem za 1h ono 38% :? dok na htc one punjac se buni pre sporo kao sto sam naveo 75% za 3 sati :frowning: imali mu pomoci ? bez mijenjanja charging porta i baterije mislim to sto baterija ide malo brze nema veze nego punjenje me izludjuje :frowning:

Nadji ili kupi neki drugi punjač i usb kabl.

isprobacu :smiley: ako bude punjac to ce mi biti “slatka kava” resenje :smiley: strah me da nije baterija ili charging port :frowning:

servisiram mobilne 14 godina, konektor punjenja 100% , promijenio sam ih na s3 ne znam broj…
pogledaj i u kakvom stanju ti je baterija ,ako je napuhana mijenjaj i nju,ako je normalnog izgleda ne diraj :wink:

baterija nije napubana izgleda kao da je nova :smiley: znaci konektor :smiley:

koji si grad da vidim jel imam nekog kolegu od povjerenja da se to uradi kako treba :wink: a i ne naplati mnogo :wink:

Evo sta mi je resilo problem : kupio novi punjac i zalemio konektor :smiley: sad puni ko lud