Saints row 3 problem rezanje

E ovako imam problem sa rezanjdem saints row 3 igre. imam lt+2.0 , drive je hitachi 47(nema ap2.5 proveru). Pratio sam ovaj tut : http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/4175-kako-xgd3-igre-za-lt-3-0-konvertovati-za-lt-2-0-a.html
Kad sam skinuo igru nije imala onaj dvd fajl , znaci verovatno nije bila patchovana , kad sam provukao kroz abgx kao u tutorialu dobio sam dvd fajl , narezivao sam i truncate i overburn metodom i svaki put mi kad ubacim u konzolu pise play game (nema one slike iza) i kad pritisnem napise : the disc is unreadable ,i ono da obrisem disk i to.
Koristio sam Verbatim DVD+R DL

Ako si rezao na 2.4x ili maximalno 4x nebi trebalo da imas problem sa ucitavanjem.Propusti disk kroz kprobe ili nero discspeed i ako je tu sve ok onda ti najverovatnije crkava dvdrom na konzoli.Da si zeznuo nesto po pitanju pecovanja prijavljivalo bi ti no support disc ili tako nesto a ne da je disk necitljiv.Na kraju narezi ponovo sve po uputstvima sa sajta i pusti verifikaciju.Ako prodje verifikaciju malo je verovatno da je u pitanju nesto drugo osim dvdrom-a na konzoli.

Ma otkrio sam u cemu je problem , hitachi ne podrzave truncate xgd3 igre , narezao mi je drug sa burnermax i radi bez greske , mozete da lockujete temu.