Bungie je postavio job listing za PC compatibility testere. Da li to znači da nam Destiny stiže na PC?
Sudeći po listingu, Bungie traži kvalifikovanu osobu koja bi testirala više različitih kombinacija hardvera radi pružanja što boljeg igračkog iskustva.
godine Bungijev Eric Osbourne je izrazio svoje interesovanje za PC verziju ove igre, ali od tada niko ništa više nije zvanično izjavio povodom toga.
Ni Bungie ni Activision se još uvek nisu javili povodom ove glasine.
Da li vas ova vest raduje ili ste protiv toga da još jedna console ekskluziva dolazi na (hateful) PCMR?
Ne cudi me uopste sto ce izaci za PC, nisu imali uspeh kakav su mislili sto se tice aktivne baze igraca. Cudi me samo zasto nisu ranije izbacili za pc.
Meni iskreno svejedno da li će doći ili ne. Igrao sam je na izlasku neka dva meseca i smorio se, postane igra veoma repetativna, prodao slot i aj zdra’o…
Pa jbg, ili volis grindfest ili ga mrzis iz dna duse. Ja sam malo igrao betu i za divno cudo svidela mi se. naravno da nisam igrao posto ja vodim svoj licni hladni rat protiv kombinacije fps-a i joypada, ali na pc-ju bi mogao ovo da zaigram.
The Taken King ekspanzija obecava mnogo, svi pisu kako je ovo Destiny kakav je na pocetku bio zamisljen. Ja sam bio bas zapaljen za igru dok nisam vidio kakva je repetitivnost u pitanju i batalio sam. Volim bi da sam igrao PvP, ali sta sad.
Ali ako pogledamo kakav status vec sada igra uziva, tesko da se moze zvati promasajem. Ljudi doslovno sam Destiny igraju, cini se da su pogodili MMO zicu medju konzolasima. Ima logike da to iskustvo pokusaju da prenesu i na PC, gdje je 90% MMO publike.
Ukoliko izadje za PC, sigurno uzimam original (ako bude Bundle verzija sa svi DLC-ovima). Nekako ne mogu da igram online pucacine na dzojped-u, sav se izgubim.
Nisam znao taj podatak za prodaju al i mene cudi sto ovo nije bilo ranije. Sad se bas pitam kakva ce prodaja biti. Nije kao da je ovo GTA V za PC, ne verujem da toliko ljudi bas ceka ovu igru na PC-ju.
Ovo je ocekivano, samo ja nisam ocekivao da ce da im treba 2 godine za tako nesto. Igra je pocela i vise nego odlicno na konzolama, cak i pored silnih problema sa serverima koje su nesposobni i danas da srede, igra je prodavana samo tako… To sto su oni posle unistili igru i nastavljaju sa tim unistavanjem je se osetilo sa drugim dlc-om, koji je prosao ocajno u svakom smislu… A kako stvari stoje, ni ovaj koji tek treba da izadje nece mnogo bolje da prodje. Pogotovo ce na X1 uticati i Halo 5, mnogi ljudi ce da razmisle da li da plate 40$ dlc ili kupe Halo 5 za 60$…