Rumour: AC Empire - Idemo u Egipat

Leakovan slika koja navodno predstavlja novi Assassins Creed pokazuje da cemo (konacno) ici u Egipat.

Ako zumirate sliku, isznad onih “5m” stoji pictogram koji jako lici na sarkofag, dok ako se zumira donji levi ugao gde je developer build, jasno pise “GIZA”.

Tako da, ukoliko se ispostavi tacnim, Sledeca igra u serijalu pod nazivom Assassins Creed: empire ce biti smestena u Egipat.

Ako mene pitate, sudeci po opremi meni ovo vise lici na neki Souls hibrid nego na AC igru :slight_smile:

AC Syndicate je bio iskorak u pravom smeru i napokon nesto bolje u serijalu koji je po meni pao u stvaralacku depresiju. Ako dodaju element souls-a u AC igru to moze da bude samo pozitivan smer, ako se lepo dozira. Nisam bas siguran kako bi funkcionisala cela zamisao, jer je AC prevashodno skaci/trci i pravi iznenadne napade (assasins). Neka preterana borba bi samo zaustavila/usporila nacin kako su do sada funkcionisale AC igre, mozda bi smanjla broj igraca koji su do sada igrali AC, ali zato donela mozda i nove. Ja sam preskocio Blackflag, Unity i americku temu, upravo zbog toga sto su bili identicni kao prvi delovi. Jednostavno sam se bio zasitio. Syndicate mi je bio osvezenje i ok igra.

Mada bi ja licno vise voleo da ozive ponovo Price of Persia i dodaju u tu igru elemnte souls igara, to bi bio totalni hit. AC serijal mozda treba stopirati na neko vreme, da se ljudi odmore od njega.

Eh, ne mora svaka igra da ima Souls borbu. Voleo bi da vrate POP, ali da i dalje bude ona opuštena igra, sa zajebantskom akrobacijom koja je primenljiva u borbi.

A da vidimo šta su smislili za ovaj AC, mada mi je odavno nestao entuzijazam za AC.

1 Like

Samo se ti vrati na ovo. neces zazaliti.

1 Like

Mozda i probam ponovo. Pokrenuo sam igru, odigrao par pocetnih misija i smorio se jer mi je bila kao i sve prethodne. Mozda samo nije bio pravi trenutak a nju.

Syndicate je imao problem sto je i previse licio na unity, a i novine koje su bile u igri su bile previse male… Igra je super, ali posle par sati, spada uzbudjenje i postaje mnogo monotona…

Meni je to priča svakog AC od Brotherhooda. Nema sanse da zavrsim, smorim se na pola i batalim.