RROD RLOD ili kako se vec zove

Da li je isto ako je ceo krug crven ili samo jedna linija. Na xboxu mi se slika poremetila i pojavila se jedna crvena linija :confused::doh:

Proveri da ti se neki kabl nije izvukao, ili od napajanja ili AV.

nije mi bio uvucen AV kabl kad sam ukljucio xbox,nisam primetio i onda kad sam ga povezao pojavio se logo i slika se pomutila skroz i pocela je da svetli lampica. Ne znam da li da ga ukljucujem da ne unistim nes

Onda je do toga Å”to ti je bio izvučen AV kabl, sledeći put pazi.

Ako je to otislo tesko da ces nestouraditi sto ga ostavis po strani srediti. Proveri napajanje kablove i upali opet.

Spojio sam sve,upalio ga i ono na sredini kruga svetli zeleno i slika se ne pojavljuje ?

Mozda ti je otisao taj slot, meni je tako davao samo zelenu tacku na sredini kada mi je otisao hdmi na tv-u, i nece da se upali, nista se ne desava, samo ta tacka tako stoji…
Mada koliko kapiram ti ne povezujes preko hdmi-ja, a onaj ms izlaz sa sliku mi deluje dosta kvalitetno…

a jel se upali ? mislim da li dobijes ona zelena svetla sto ā€œtrce u krugā€ kad ga upalis ili samo sija ova u sredini?

Nisam mogao da odgovorim ranije. IZgleda da je bio problem hard disk,kad sam ga skinuo sve norm radi

Ako je hdd od 20gb onda razumljivo, imao sam slucaj sa jednom konzolom koja je to radila, hdd od 20gb najgori ikada napravljeni hehehe crkavaju vrlo brzo, posle videh jos par konzola gde je isti pravio probleme ali ne u tolikoj meri…

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

hdd je od 20 GB :slight_smile: jel cete nabaviti mozda ovde u xbr shopu hdd-ove?

Nemas ti nigde da nadjes 20GB, trazi od 60GB i ubaci njega. Video sam ja koje su ****** ti HDD-ovi od 20GB osetljivi do bola.
Samo polovno mozes ovo da nadjes, novo za PHAT konzole nema odavno u prodaji.

Pa posle ovog iskustva sa HDD-om od 20GB ne verujem da cu da ih uzimam xD . Zanima me jel dobijate te od 60 ili mozda vece?

jeidni hardovi koji su ti u post prodaji trenutno su ti 250 i 320 i to za slim, retko da neko ima za phat i ako ima 250 u glavnom, manjih nema za naknadnu prodaju vec su oni dolazili iskljucivo sa konzolama 60 i 120, 20 su bili neka refurb serija svi do jednog skoro u vreme xenona jos…

Imam ja jedan od 60GB ako te zanima javi se.

i eto resenja :stuck_out_tongue: