"Rocksteady" radi na novoj igri o Nindza kornjacama

News: Is Rocksteady’s next game Teenage Mutant Ninja Turtles? - ComputerAndVideoGames.com

Ova vest mi je zaista ulepsala dan :wink:

Pa evo nekih detalja vezanih za igru :

• Igra bi trebalo da se zove " Teenage Mutant Ninja Turtles Mahhattan Crisis"

• Igra ce izaci za X360, PS3 i Wii/U (a verovatno i za PC)

• U igri ce biti “Kornja-kombi”, “Kornja-cepelin” kao i dosta ostalih gedgeta.

• Iako mnogi ocekuju mracnu igru , kornjace ce biti onako vesele i opustene i igra ce obilovati sa dosta humora.

• Igra ce sadrzavati “flashbacks” misiju ili misije gde cemo igrati kao Splinter (verovatno nesto u Japanu dok je jos bio u ljudskom obliku)

• likovi kao Rokstedi, Bipop, Bakster Stokman, Sreder , Krang bice “boss-ovi” u igri.

• graficki model (iliti " graphic engine") ce biti isti onaj koji je koristen u Batman Arkham City igri.

Sto se mene tice zaista izvanredna vest , napokon jedna ozbiljna sa mojim omiljenim junacima iz detinstva , inace citav taj TMNT univerzum sadrzi nevidjeni potencijal za odlicnu igru , pocevsi od atmosfere, pa do gedzeta, skejta, cepelina, kombija, kanalizacije, tehnodroma…itd.
Rockstedy je savrsen tim i studio za ovu igru.
Sa modelom iz Arkham City-ja nema sumnje da ce izgledati fantasticno.

Koja vest,samo kad se setim Game Boy-a to mi je bila prva igra na njemu i sati provedeni uz nju…

Au potpisujem…ja mislim da je cak i imam za Game Boy, a takodjer mi je bila jedna od boljih igara na SNES-u, kasnije sam je igrao na PS2 ali vise nije bilo to to :nono:

Wow,kanocno dobra TMNT igra,mada mislim da je bolje da je urade u malo ozbiljnijem tonu sa dozom humora,ali dobro.Bolje ista nego nista.

Meni ne bi smetalo da bude slična onoj verziji iz 2007 gde je valjda bio Ubisoft izdavač. Kakva god bila igra ima da se igra! :smiley:

ahh odrastao sam uz kornjace…stvarno nadam se da ce biti dobra :smiley: