Rockstar je ovo objavio na njihovom twitter profilu, a mislim da svi znamo sta to znaci
Aaaaaaw yeeeeah. Daj Bože!
Mozda remaster. Verovatnije remaster.
Šta god da je prihvatam!!
Novi RDR 100%!
Moguce da je i remaster, jer ne vjerujem da bi ovako providno najavili novi dio. Vise bi to bilo u fazonu kao sto je sony uradio sa god of warom, pravo niotkuda trailer na konferenciji.
Ali vidjecemo, ja svakako prizeljkujem novi RDR
Svako malo u zadnje vrijeme RDR je bio na nekoj akciji, zato čisto sumnjam da je u pitanju Remaster. Ali svašta može bit…
nadam se da ce biti za sve konzole a ne samo xone i mozda pc
Wat? Pa prije ce biti xbox one i ps4 nego one i pc
samo neka bude za ps4 i ja zadovoljan
dajte drugi deo, na prvom sam ostavio mesec dana zivota, nebi ponovo da ga igram, ali nastavak sa zadovoljstvom
Red Dead Retribution
Red dead retribution je vec leakovan, sjecam se da sam postavljao to prije nekoliko mjeseci
Da, ali ništa nije bilo potvrđeno; ja sam čak i poster negde video (indijanka neka), ali opet - nothing official. All aboard the hype train folks
Vreme je da PCMR dobije svoju verziju RDR-a. Mislim da je u pitanju remaster. Doduse do jaja bi bilo da je i nastavak.
Kako god, Rockstar moze da napravi Excel, opet ce se prodati 90 miliona kopija za dva meseca
Zasto bi remaster bio pun pogodak? Jel igra graficki toliko losa?
Nije loša ali vidi se da je iz prošle generacije. Ne shvati me pogrešno, da je izbace takvu za pc odmah bi je igrao
Izgleda da će isto kao sa GTA V, da teaseuju godinu dana, pa da prsnem od hype-a Što se ne ugledaju na Bethesdu lepo, od najave do izlaska je prošlo šest meseci
Trailer vjerovatno stiže u četvrtak!
Izvor: RDR Trailer
Ka-boom!