Rock Band 3 Xbox 360

Ko ceka taj i doceka :slight_smile: Posle toliko vremena je izasla dugo ocekivana Rock Band 3 igra koja unusi par novina za razliku od svojih konkurenata!
Harmonik Muzika Sistems je primarni programer za igru. Igra je objavljena i distribuirana od strane MTV-Igre… Kao i sa prethodnim igrama u seriji, Rock Band 3 omogućava igračima da simulirju i sviraju rok muziku i drugih žanrova pomoću posebnih instrumenata kontrolera oponašajući bas gitaru,gitaru, bubnjeve i vokal.Najvovija inovacija je uvedena kod nove gitare ili “Pro model” ona je je dizajnirana kao alat za ucenje prave gitare, ona tacno emitira zvuk prave gitare!
Igra sadrzi 83 pesme!
Rock Band 3 Je objavljena širom sveta tokom poslednje nedelje oktobra 2010
jel mnogo teško bilo ručno prevesti tekst ili čak napisati svoj?

Ovaj (nadam se automatizovani) prevod je očajan!

Što se tiče same igre, čekam da izađe Squire gitara, za sada je izašla samo mad catz, pa da vidimo šta će opisi da kažu.

Ja se nadam da ce gitara biti kompatibilna sa prethodnim rock band i guitar hero igrama.

bracala pa ti obrisi temu pa je ti postavi lepo !posto ja za ovako mnogo dobu igricu jos nisam video tu temu!

http://www.xboxrepublika.com/xbr-komentari/1026-article-rock-band-3-a.html

tema napravljena 10. marta bracala. sledeci put obrati paznju

Bracala onda sorry jer kada kucas u Search nema ove teme nigde…

Automatizovani prevod bar reci lepo napise,ovde to nije slucaj.Inace,nikad nisam igrao neku igru na ovu foru,mada izgleda primamljivo,nikad mi se nije kupovala gitara “igracka”,ili nesto slicno.

ja ukucao Rock Band 3 u search i paf evo ga na drugoj strani…

Nije se ni meni kupovalo dok nisam probao kod druga:) I to sam igrao stari Rocak Band 2 sa starim gitarama ali ovaj put sam odlucio da uzmem ovaj pro model :slight_smile: mogu ti reci da je osecaj fenomenalan…nalozis se kao nenormalan :)jeste mnogo teze nego stare gitare ali polako vremenom mozzda je i savladam :)Sto se tice velicine malo vece od prethodinh gitara ali sto se tice izgleda to je fenomenalno :slight_smile:

Ne uspeva mi da stupim u kontakt sa irreal-om,a zelim da kupim od njega Rock Band gitaru…moze li neko da mi pomogne,bilo da mu kaze da proveri inbox ili mozda neko prodaje bezicnu gitaru za Rock Band za Xbox 360 :))