Rock Band 3 & GH custom songs RGH

Na netu sam nasao dosta pesama iz svih Rock bendova i ubacio ih u RB3, i skontao sam da sam omatoreo, 70% pesama neki nju metal-rock-nemam pojma ni ja sta. Tako da i pored toga nemam preveliki izbor pesama.
Video sam da ima neki Harmoni ili tako nesto i da se moze napraviti custom pesme za sviranje i pevanje ? ili se varam. Mislim necu da pravim Cecu da sviram , ali ipak ako mogu neke dobre pesme kojih nema da prebacim na xbox to bi bilo super :slight_smile: .

Pitanje da li je moguce konvertovanje i prebacivanje pesama, ili samo ono sto se nadje na netu ?

Dobre de, priznaj svi smo ljudi. Svi nama je u trenutku gaming zivota doslo da prashimo 39 sa 2 na plastichnoj gitari.

Salim se naravno.

Vidi, akao sam se s tim pre jedno 6-7 godina, zbog toga sto sam jako hteo da odsviram State Of Love And Trust od Pearl Jama i Sultans Of Swing, koji tada jos nisu bili izasli nigde. Pa sam napravio pesme za GH2, ali nije ti to to. Ovako dok sviras, kad djidnes nesto cuje se kling klang i dobijes kakav takav utisak faila, ovako kad ti sam napravis, pesma ide, svirao ti ne svirao. A i napraviti pesmu je dosta veliki pain in the a*s. Moj savet, batali tako nesto, posvrljaj po tim DLC-jevima, ima 18.000 pesama za RB, bes mi sve da su tamo i pesme koje ti se svidjaju.

U je 18000 :-o . Ja nasao samo 1700 za sada. Onda moram da koristim bolju pretragu :slight_smile:

Da li mozes da mi prosledis link za taj program, nekad bi se bakcao sa tim, da vidim kako je to kada se ubaci neka domaca pesma :smiley:

Odavde ja skidam custom pesme :rock:

http://db.customscreators.com/