Prvih 5 min igre. Risen 2 inace izlazi 27 aprila pa ko voli neka izvoli
Neka bude kao kec bicu prezadovoljan,mada sam malo skeptican :/]
Eh kad se setim kakve je igre Piranha Bytes pravila Gothic,Gothic 2(po meni najjaci RPG ikad) pa donekle i Gothic 3(enhanced edition).
Koliko ruzna igra:) zavrsio sam prvi deo u dahu, za celu igru dobijes 4 oklopa:) morace i drugi deo na silu da se odigra!
Igraces i drugi deo…pa ti si lud necu ga igrati pa da je poslednja igra na svetu
jeste da nije bilo armora i maceva u prvom delu ali igra je imala smek pravog rpg-a! osecaj avanture je jedinstven!
Risen 1 po meni je katastrofa od igre. Kad bi Raisen 2 bio bar ko Gothic 4 koji daleko da je najbolji RPG ali je OK ostvarenje.
Gothic 4???Rpg???
Risen svavko nije jedan od boljih rpg ali je sasvim solidna igra,ali Arcania…
Mada recimo zavisi i na cemu ste igrali Risen,posto je PC verzija dosta bolja.
Na Xbox 360 ,znač to je razlog nisam znao da se PC verzija razlikuje od konzolne .
Da pc verzija i nekako ali xbox verzija je kao igra sa ps1 a jos i stalno pada framerate…ne znam kako su to uspeli sa tako odvratnom grafikom i view-distance-om od 10 metara XD
risen je imao svoje probleme, ali ko je voleo gothic 1 i 2 risen mu je lepo legao
deluje mi da ce risen 2 biti dosta poboljsan u odnosu na keca. grafika deluje dosta lepse.
ne, sta jes’ jes’ mnogo je odvratna igra bila, bas je isprazna, ovaj opis je najbolji za risen, ali eto, ja sam ga zavrsio, imao je “nesto”