Pozdrav,
samo sto sam krenuo da igram igricu i nakon 2-3min mi je zakocila igrica i morao sam da restartujem xbox.To se desi svaki put kad krenem igricu,na istom mestu mi zakoci.Taj problem mi se desavao i na proslom delu,Tomb Raider.
Da li neko zna u cemu je problem?
Unapred hvala.
Mozda je los rip, jel ti ostale igre lepo rade? Koja ti je verzija dashboarda?
Vec je neko pisao da ima problem sa igrom i daga je resio sa title updateom, Prvo probas softwareski update. Drugo ako samo ta igra blokira malo se zalozis i probas neke banalne stvari kako title update ili skidanje druggo ripa, raspakivanje igre iz ISO …
ja sam je odigrao,kompletnu,bez problema…rip je Dublado PTBR (2015)…ako nesto znaci.Bilo je par seckanja,i pada frameratea ali nista strasno.Igra je raspakovana sa XBC.Moze biti do ripa,moze biti kao sto sam imao problem sa MOH Warfare da radi u GOD a ne radi u xex. formatu…probaj obe varijante raspakivanja.I usput …licno nisam nasao taj update 2 o kojem pisu.[h=2][/h]
Ja sam odigrao celu igru iMARS rip raspakovan Backup Creator-om i imao sam 2-3 Fatal Crash-a na Dash-u 16547. A Dublado rip zahteva Dash 17349. Da li je to moguce da ista igra radi na dva razlicita Dash-a ?
Provjereno igra radi i na manjem dashu (kod mene je 16537).Ja sam se vec informisao o ovom,i konkretno objasnjenje je ovde
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=12667 drugi pasus,odgovor studiovpc.
Moj zakljucak je da igra radi na 16537 a da uz igru po defaultu dolazi sistem update na 17349 za nadogradnju sistema sa fizickog diska…sto na RGH nema svrhe.