Rise Of The Tomb Raider 20 year Celebration Edition stize na PS4!

11.oktobra 2016. godine nam na PS4 stize dugo ocekivani nastavak poznate heroine koji je do sada izasao samo na PC, Xbox One i Xbox 360 konzoli.

Pod nazivom Rise Of The Tomb Raider 20 year Celebration Edition, ovo izdanje sadrzi sve DLC-ove koji su do sada izasli kao i tri nova moda, Co-Op Endurance Mode, Blood Ties i Lara’s Nightmare

1 Like

Uopste “nema” slicnosti :smiley: , pa barem cover da su promenili :slight_smile: .

3 Likes

Po kojoj logici je rotr mature 17+ a uncharted teen ?

Pa jedno je na daljinu pucati nekome u glavu bez kapi krvi, eventualno kap dva a drugo je nekome zabosti strelu u vrat, rukom :smiley:

1 Like

gangbang Lare…

Ovaj dodatni content koji izlazi za PS4 bice dostupan besplatno i onima koji imaju season pass i PC ili Xbox One.

Takodje ova verzija za PS4 ima i PSVR podrsku, konkretno samo za Blood Ties Mode.

takodje neizbezni video nowadays

:smiley:

Pogledaj moj zadnji post iznad u ovoj temi :wink: .

Na PSN uz pre-order dobijate besplatno TR Definitive Edition. Fino

Za igru koja je stara godinu dana je nekako i normalno, posto su cenu stavili kao na day one na XO, ali je opravdana puna cena igre, posto igra ide sa svim DLC-ovima, sto je ok, da je igra bila “gola” za punu cenu to bi bila bas kradja, kao sto sam bas i napisao u neki od postova(izgleda da su me poslusali :slight_smile: )

Mozda je ponovno uzmem i za PS4, ali ovaj puta na disku cisto za kolekciju :slight_smile:

Uz disk ti stize i artbook ako preorderujes.

Za 60$ ide sve zivo ili 50e disk, pogledaj ovo(link) XO i PS4 i sve je jasno kao dan :slight_smile: , XO verziju golu uzmes za 20-ak evra, ili full disk PS4 verziju za 50 evra sto je normalno:

http://www.base.com/fsearch.htm?search=Rise+of+the+Tomb+Raider

Ja sam dao 60$ u preorder-u za XO, nema logike - suludo je da su isli traziti ponovno za istu samo staru igru istu cenu.

Ma dolar im ne dam, kakvih 60. Kao i Uncharted cu pozajmiti od nekog na 2 dana, predjem i cao. Za te SP zajebancije od 10h ne dam pare. A to sto @predator1211 kaze za cenu igre stare godinu dana je skroz u pravu. Ako ste vec bili mudonje i izbacili igru sa godinu dana razlike ne budite i alave seronje.

1 Like