RGH PHAT JASPER - problem

Pozdrav. Imam XBOX 360 RGH PHAT konzolu sa Jasper pločom (60GB HDD) koja je do neki dan super radila, a sad više ne želi da se podigne sistem. Ugrađen je Cool Runner koji reagira na način da kad spojim konzolu na napajanje svijetli stalno crvena led dioda, i na samom početku kraj crvene upali se samo na sekund dva zelena led dioda i zatim ništa se ne dešava, jednostavno više ne želi da podigne sistem. Probao sam vaditi HDD, ostavljati napajanje nespojeno više minuta i zatim ponovno spojiti, ali i dalje više sistem ne želi da se digne. Ima kakav savjet još da probam?

Kada stisnes dugme za paljene ona se upali i onda bi na 6sek trebala da blinkne zelena dioda to znaci da glitchuje, crvena led dioda predstavlja napajanje da cip ima struju. Nemoj mnogo da mrdas zice vidim da je neka malo tvrdoglavija, bolje neka pogleda neko ko ima iskustva preko foruma tesko je da se kaze konkretno. Mozes eventualno da pogledas da li su sve zice zaletovane ako imas iskustva ako nemas bolje ne diraj.

Kad upalim konzolu zablinka i zelena led dioda na Cool Runneru što znači kako si naveo da glitchuje, ali sprijeda ne blinkaju zeleni krugovi (ringovi) kao inače već se ništa ne dešava. Modifikaciju sam inače radio u ZG-u prije neke 3-4 godine, tako da je nisam sam radio,iskustva u lemljenju imam jer sam elektrotehničar po struci. Da nije kakav hladan lem?

Ako nastavi da blinka na 6sekundi cip- zelena lampica onda su ok lemovi znaci sve radi ali zbog smetnji ne izglicuje. Izkljuci dvd drive i pusti je 2-3min da vidis da li ce zavrsiti i ucitati dashboard. Kada zavrti zelene lampice u krug onda je cip hackovao konzoli i zavrsio, dokle god to ne uradi ona treba da blinka. Pokusaj izgljuci kabal za napajanje iz konzole , 5min zatim ukljucii sacekaj. Posle 2min ako ne ucita onda iskljuci sacekaj 30sek upali i probaj opet.