drug je uzeo xbox 360 slim pre nedelju dana ima ugradjen rgh…imao je odma instalirano 5-6 igara koje su radile ok…e onda je hteo sam da prebaci igru i od tad mu ne izbacuje uopste igre kad udje u xbox 360 games
onda je uzeo svoj eksterni hard i tamo ubacio igre prikopco ga na xbox i te igre mu rade ok sa tog eksternog
e sad bio sam ja kod njega da vidim jel mogu sta pomoc
reko da vidim prvo putanje…i ima samo jedna i to samo je podesena da skenira citav hdd i scan depth je na 10
znaci nema nista od putanja games,content i to
sad ja sam mu podesio te putanje i opet nece da skenira igre koje su mu na hardu od xboxa
i uvek kada restartujemo konzolu izbaci tu njegovu prvu putanju
onda smo prebacili igru sa eksternog harda na interni u isti folder gde i ostale igre i radi bez problema
sta je on tu mogao da za****
vidim na eksternom hardu ima i folder xbox 360 i recycle bin
a njih nema na internom
kontam najlakse bi mu bilo da izbrise te igre sto je imao
jer ocigledno ove koje ubacimo rade
sad podatke od konzole ne znam
bio sam tamo ratko
Imas vec milion tema sa tim problemom, a sve odgovore na jednom mestu:
http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html
pa znam kako se ubacuju igre sam sam sebi instalirao milion
pitam zato sto su te igre koje je dobio uz xbox radile a sad ne rade
ako neko mozda zna sta je mogao da s**** i dali ce mozda imati posledice po ostale igre (mada izgleda da rade ok)
u svakom slucaju ako je pitanje suvisno slobodno zakljucavajte
Verovatno su samo putanje u pitanju, bar po meni, a can depth ne treba biti na 10, dovoljno je 4. To sto se putanje resetuju je neki bag. Neka odradi update FSD-a.
Najlakse ti je da formatiras Interni HDD, instaliras FSD3 po tutorijalu imas moj po defaultu treba da radi, instaliras Avatare sa usb-a kao po tutorijalu sa foruma i probas, ako je sve ispravno radice 100%
Drugi nacin ti je ubacis FSD na USB imas linkove u mom tutorijalu, upalis sa USBom ustekanim i u tom novom FSD ubaci te putanje i probaj sa internog hdd-a ako sve radi fsd se ubagovao sto je moguce ili HDD nesto nije uredu.
Napisi kakav je taj interni hdd naknadno ubacen polovan ili original, da li u startu radi to ili ne?
Isprati sablon za postavljanje pitanja da steknemo pravi sliku.
Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2