RGH na xenonu?

Imam xbox 360 polovan kupljen 2011,dash mi je 17xxx,odradjen je lt LT3.0 na njemu i kupujem diskove po 160din i rezem,jedna igra mi izbacuje unrecognized disc,na isti nacin narezem drugu igru i sve radi ok,instalirao sam je i na hdd,treca igra je radila do pola igre i uvek posle iste cutscene mi se crasuje i izbaci mi unrecognized disc.Smucilo mi se i odlucio sam da dam konzolu nekom da uradi RGH,medjutim problem vidite i u naslovu,gledao sam na internetu i imam xenon plocu i prica se da se rgh ne moze uraditi,video sam lika na yt koji ima xenon plocu i odradio je rgh 1.2 i rade mu programi koji zahtevaju rgh,tako da zelim od nekog strucnjaka da cujem da li je moguc rgh na xenon ploci?RGH zelim da uradim cisto da bi igrao igre sa usba

Xenon radi samo za skidanje kljuca za ostalo ne radi i nema podrsku i to samo Canada procesor, ovo je provereno i TX isto nije nista napravio… Ako ima HDMI nije Xenon i onda moze da se odradi RGH to je provereno samo na XENON se ne radi.
Youtube klipovi se rade zbog gledanosti pa cak i laziranje.

Ok,taj klip je bio neki rgh 1.2 evo i linka:https://m.youtube.com/watch?v=HJJj6tiv8EY.R-jtag da li moze on na xenonu?

I nema hdmi ulaz,a i ranije sam 100% znao da se radi o xenonu

RGH je “moguc” i na xenonu samo procesori koji su proizvedeni iz Canade, drugo to je budzeno da radi jer ce svakako da crkne posle mesec dva jer se previse greje

Evo covek koji je napravio taj hack i timming sta je napisao, zove Alexei:

I wasn’t able to run freebot on my canadian Xenon.

I don’t suggest to waste time on that. It will die withing few months w/o cooling system improvements (stock cooling can’t handle NXE)

with RGH 1.2 you can recover the dvd key

Pa koliko ja znam dvd key sluzi samo za cipovanje,tako da ni jedna modifikacija nije moguca na xenonu osim LT.Tako da moze lock.