RGH konzola i originalne igre

Da li je moguće igrati originalne igre (sa DVD-a) na konzoli kojoj je odrađen RGH?

Naravno.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Ali bez da ti padne na pamet live.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Znam za LIVE, to mi je jasno kao dan :slight_smile:

I šta se desi sa konzolom ako neko bude banovan? Ako već konzola ima RGH, LIVE joj je nedostupan, šta se dodatno menja ako je konzola banovana? Da li je Microsoft nekako zaključa?

Prije su zakljucavali HDD, sada vise ne smiju to da rade, tako da osim banovanja konzole drugih reperkusija nema

RGH konzola sama po sebi ne moze na Xbox Live… Tako da mozes igrati original igre, ali MP mora samo preko Linka…

Hvala na objašnjenju :dada:

ps Čuo sam za tu priču oko zaključavanja HDD-a, zanimalo me je da li je i dalje aktivno ._.

Ovo mi je prvi post i prvo pitanje, pročitao sam pravila i faq, i pretražujem forum već par sati. Nadam se da sam na pravom mestu, a oprostite ako je pitanje već negde još bolje odgovoreno,a ja ga nisam uočio. Kupili smo konzolu (polovnu) Xbox 360 koja ima kako sam shvatio prvo urađen LT 3,0 pa onda i RGH i za sada igramo samo igre sa HD-a koje su sve do sada bile offline. Znači konzolu nisam nikako povezivao na net. Sada je sin dobio za rođendan originalni disk Minecraft i ta igrica se kako sam shvatio igra online.
Pitanje je da li smem ovo da radim ? Iz pročitanog do sada sam zakjlučio da smem, mislim da igirica ne ide na Live, ali se stvarno ne razumem i ako možete da me uputite na temu gde piše šta se ne sme sa RGH zbog banovanja…
Hvala unapred.

Original igru može da igraš ako imaš RGH, ali ne možeš na Live. Mislim da minecraft ima neku vrstu offline moda pa može tako da se igra.

Potrvdjujm da Minecraft ima offline mod… :da: Isprobavao sam svetove pre par dana…

Od trenutka kad je odrađen RGH konzola više nije za Live. U principu može da se konektuje, igraćeš par sati (ja sam optimista) i popićeš ban. Ako želiš da igraš online, kupi konzolu koja nije flešovana ili ima LT+ 3.0, jedino tako može.