Rgh 3.0 Trinity

Zdravo, ja sam nov u modovanje konzoli, do sad sam samo jedan wii i PS3 modovao. Međutim sam iz inostranstva dobio Xbox 360, gledao sam sve i odlučio sam da odradim rgh 3.0 mod. Sa aliexpressa sam poručio žice i otpornik, za programator hoću da koristim picoflasher, sad da li mi je bolje da kupim original ili klon rpi pico. Bitna mi je brzina čitanja. P.S. nemam para ni za nandX ni za xFlasher. A jr programmer i matrix spi ne dolaze u obzir.

Za 50e možeš naći već modifikovanu konzolu bez da se cimaš.Ovo je najaktuelnija tema za rgh pa vidi ima li šta korisno za tebe

1 Like

Ako nemam 500 dinara da osvojim za org. Pi pico, sigurno nemam para da kupim novu konzolu. A i te sa kp-a su vrv sa nekim čipom od pre 100 godina sa lošim roming filmovima. Kada je konzola nakaradno čipovana video sam da se i po 30 min učitava

Tražiš video od pokretanja konzole,jedan fat sam kupio za rođaka za 25e a onaj 360e za 50e i svi su imali instant boot

1 Like

Ma u igraonici u nekom pičkovcu sam video ne onlajn. Opet, pare su tu problem.znam kako se Lemi i sve to.kqd mi stignu stvari sa Alija.uzeću org rpi pico pa nek ide život. Moj je Trinity 16MB pa nije problem sa picoflasherom ko što sam čito za ove 4gb nand.

Mislio sam od prodavca konzole tražiš video da je sve kako treba

A, ma ajde šta sad, već sam stvari poručio. I ako znaš možda kako da skinem xclamp bez onox xclamp removal toola

1 Like

Zdravo brate, dugo nisam pisao ovde. Htedoh samo da javim da sam uspeo da oradim rgh 3.0 mod. Koristio sam jr programmer v2. Samo sam jednom opeko ruku na lemilicu (ništa strašno)

2 Likes

Jesi odradio auroru

Jesam, auroru ,360 neighborhood ,skin za auroru, liveblock, i "backupe":wink:

1 Like