Rezanje GOW 2 preko Image Burn-PROBLEM

Skinuo sam igricu,raspakovao,provukao kroz ABGX i sve je bilo ok. Podesio sam Image Burn kako treba stavio da se narezuje i doje do 21% i pokaze mi error i tako 2 puta. Moze li mi neko reci sto da radim,da li da skidam novi fajl ili nesto drugo??

kupi druge diskove. ako je abgx pokazao sve kako treba, onda su diskovi / rezac

Probacu…do sad mi se nije to desavalo nikad :frowning:

Uvjek postoji prvi put :slight_smile: Kao sto ti akiris rece problem je vjerovatno u diskovima (ako su neki znj tipa Pro4Media) ili rezac. Nadam se da prilikom rezanja pogasis sve na racunaru a ne da narezujes igru a u pozadini defrgmacija diska, browser ili nesta drugo

Browser moze da smeta isto koliko i muva na tastaturi,jedino da nema P1 na 266Mhz.

Rijesio sam problem…nasao sam na netu da treba prvo da se restartuje komp,zatim kad se pokrene image burn da se u task manager podesi set priority na high i da se pogase sve aplikacije tokom narezivanja i da se brzina stavi na 4x a ne na 2.4x.

P.S. Sve jedno hvala na pomoci :slight_smile:

Meni se bilo jednom desilo da su mi pukla dva diska dok sam pricao na Skype-u, prekinem Skype i narezao sam bez problema.
A nekad pricam na Skype-u u isto vreme imam otvorena po dva browsera i nareze sve po PS-u.

Znaci problem resen, moze Lock!