Rezanje Demo igre

Pozdrav svima,zanima me kako da narezem Fifa 13 Demo,imam FAT Jaspera 3.0 LT,pa me zanima kako se reze demo? S`obzirom da nemam pristup internetu sa konzole,igram samo offline,zato i pitam.
Hvala unapred i pozdrav svima :coffee:

kad skines demo dobijes content folder i narezes ga preko nera na dvd obican ili cd u zavisnosti koliki je demo , ako je preko 700mb koristis dvd , mada ja uvek rezem na dvd… znaci ides samo u neru data dvd , ides ono add dodas content folder , i burn… kad ubacis u xbox pojavice ti se mixed media disc i onda odes u games i odatle startujes…

Samo da napomenem da je u pitanju DVD od 4.7GB ne mora dual layer i ne mora biti dvd+r.

Ne moras uopste da rezes, mozes na USB da prebacis. Naravno, USB ti mora biti formatiran preko Xbox-a. Poslacu ti link preko PM-a,za svaki slucaj.

Jos jedno pitanje,da li XBOX moze da cita DVD+RW pisi brisi dvd ?

Probao sam to davno bas, rezao sam neku muziku, i mogao je.

uzmes i probas pogotovu sto je to brisi pisi DVD koji ne moras da bacis …

Ma za muziku mi treba,da prebacim na HDD (posto ako idem preko obicnih DVD ili CDova,treba mnogo da bih rip-ovao moram da rezem kao audio).

E za muziku ti provereno radi. Naravno moras da rezes pesme kao audio ali vidim da si vec upoznat sa tim. Cimanje je zesce ali tako je.

Radi DVD-RW na xbox-u ali je problem sto na njega ne mogu da narezem Audio dvd.Probacu danas sa CD-RW.
Prebacujem navijanja i custom music za Fifu,pa ako budem rezao obicne CD-ove trebace mi puno diskova.
Negde oko 1.5Gb imam da prebacim,a da bih ripovao moram preko Audio CDa.

Znaci rezanje Demo igre na DVD-RW radi.

Resen problem.