Kada pokren igricu ona radi super ali samo oko 20 sek. i uvek izbaci. Dali je u pitanju neka nova zastita.
Cekaj, ajde malo pojasni: sta si radio, kako si rezao, koji je LT, daj malo detalja
nema nove zaštite…prvo što mi pada na pamet da disk nije narezan kako treba!
Ja reko neki in game problem, rezite burnmaxom ako prodje verifikaciju radi 100%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma znam ja u ceu je problem nakon par min izbaci mu se game error.Samo ukazi i ponovno upali KONZOLU i problem je rijesen.Meni se to desilo
Evo sta mi pise na ekranu posle kada izbaci iz igre. Failed to authorize disc.
Samo uradu ono sto sam ti rekao
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
hvala Werta izgleda da je to resenje igrica igra dalje medjutim u zadnje vreme cesto a skoro svakodnevno izbacuje me iz igrice kao ne prepoznaje disk. trazi da ga ocistim i restartujem konzolu. To je najvise izrazeno kod Dragon dogme pa tu igricu nemogu ni da igram. Dali mi je laser i citac na izdisaju ili ga treba ocistiti ili je sasvim nesto trece.
Ako igras samo sa DVD bez instalacije na HDD onda moze da bude do lasera, XGD3 igre zahtevaju vise od lasera, veci zapis je kod XGD3 i kada oslabi laser na XGD3 igrama se primecuje, Ako treba nov laser javi se na PM.
Ubacio sam flesku kao HDD i instaliram igricu na njoj ali nisam siguran da znam da je pravilno koristim i igram igricu sa hdd_a.
Ako posle par minuta vrtenja igre prestane a ti nastavis da igras igru normalno, onda cita sa hdd-a. U sustini par minuta traje verifikacija XGD3 i tada moze da izbaci error ako nije uredu dvd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zapravo ja prebacim XGD3 u XGD2 pre rezanja i sve to funkcionise ali sve vise problema imam sa citanjem igrica. Koristim verbatimove diskove i mislim da je problem u prepunjenosti diska zbog velicine igre i ujedno mi se cini da mi laser posustaje lagano. Zbog toga sam sam ubacio flesku od 25 g. kao HDD. Instaliram igricu na nju vidim je u moje igre pokrenem je normalno sa diskom u konzoli ali mislim da ona cita samo sa diska jer se on neprestano okrece.
A šta ti je teško da režeš kako valja? Imaš Payload Tool, koji omogućava da se ige režu na većini rezača pomoću Burner Max, i onda nećeš imati ove probleme. Ovo što ti radiš deluje kao Truncate rezanje, a rečeno je 100 puta da novije igre neće raditi ako su rezane tom metodom jer novi dashovi onemogućavaju da se igraju igre rezane Truncate metodom.
i zato je nonstop i vrti jer je nepravilno narezana…
ponavljamo jedno te isto vise puta, ljudi ako nemate te rezace, tu je BurnerMax PAYLOAD Tool pa probajte sa njime, ako i dalje ne valja, kad vec placate prazan disk doplatite jos malo pa neka vam neko to ljudski nareze, ili se isprsite za rezac ne kosta 100 dukata, bacanje diskova i dalje je minus… bolje ovako kupis i rezes kao covek ili ti neko reze i nema da boli glava
originalna igra 30-50 evra, piratska igra cca 3 evra pa bemu misa
Nemoj tako, znaš kako je teško da se PROČITA i PRETRAŽI po forumu da li je bilo sličnih problema i kako su rešeni? Tih 5 sekundi bi izgubio bez razloga, jednostavnije je da se otvori 100 tema sa istim pitanjem
Opušteno, nije ni prvi ni zadnji što postavlja pitanja na koja već ima odgovor. A evo i odlomak iz pravila foruma:
- Kada otvarate teme, dobro pretražite da li tema već postoji. Koristite SEARCH opciju!!! Takođe postoji par threadova koji su namenjeni noob pitanjima i nije sramota u njima postovati kako bi ste nešto pitali. Naravno, kada pitate, isto PRVO proverite da li odgovor na vaše pitanje postoji (u 95% slučajeva, već se pričalo o tome što vas muči a vezano je za Xbox 360). Dobro pogledajte sve STICKY teme, sve sto je bitno nalaze u tim temama!!! U slučaju da vaš odgovor nestane sa foruma, to je zato sto nije u skladu sa pravilima i postoji već takvo pitanje ili odgovor. Ako i dalje budete ponavljali isto pitanje bićete upozoreni, ako i posle toga usledi isto ponašanje bićete banovani sa foruma.
gagi, za tvoj problem je već mnogo detaljnije objašnjeno i to više puta, slobodno pročešljaj forum, potroši 5 minuta vremena ali posle nareži disk kako treba.
Hvala svima, ja sam relativno nov na forumu pa izvinite na dosadjivanju. Sada cu se potruditi da nadjem resenje za moj problem. Ocito da ja rezem tomom Truncate metodom. Potrazicu sada sve o tom Burner Max i Payloa tool, mada iskreno neznam sta je ni jedno ni drugo. Nije meni problem ni 5 ni 50 min. nego postaviti pravo pitanje i gde naci odgovor. Mislim da ovaj sajt ima odgovore na sva pitanja samo je nama laicima malo teze doci do njih, zato vas molimo za malo strpljenja. Ako je nekome smor da me uputi gde naci resenje za moj problem neka ne gubi dragoceno vreme na moj problem i svih onih koji nisu tako dobro upucni u sve ovo. Ja cu i dalje postavljati pitanja mislim da u tome nema NISTA LOSE.
Pročitaj ove teme za početak:
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/6836-burnermax-payload-tool-v0-15-a.html
http://www.xboxrepublika.com/pitanja-oko-rezanja-diskova/3381-ixtreme-burner-max-scan-rezultati.html
I forum posvećen tutorijalima: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/
Hvala aLx.