Resident Evil Revelations stiže na konzole

Sudeći po Korejskom Rating listingu, Resident Evil Revelations, 3DS ekskluziva bi trebalo da stigne i na nama drage konzole. Iako je link na korejskom jeziku, jasno je naznačeno da RE: Revelations dolazi na Xbox 360 i PS3. Kada, to još nije poznato a Capcom odbija da komentariše ovu vest. Inače ovaj rating board iz Koreje je poznat po prevremenom leakovanju ovakvih vesti. Par igara kao što su DMC HD collection, Crysis 1 za konzole, Dragonball Z Kinect, su takođe prevremno objavljeni na njihovom sajtu, pa su nedugo zatim, kompanije čije su igre vlasništvo morale da ozvaniče vest.

Sama igra je dobila vrlo pozitivne recenzije, iako su skorašnji delovi serijala više akciono orijentisani, Revelations je bio pravi survival horor.

Možda je ovo način da se izvuče još koji zelembać na uštrb igre, ili očajnički pokušaj da se spase serijal nakon RE6 debakla.

Ko zna, možda se igra proda jako dobro na konzolama, pa će Capcom jednom za svagda utupiti u svojoj glavi da igrači od RE serijala hoće survival horor, a ne Call of Duty Zombie Mode (čak štaviše tako nešto već postoji i mnogo je bolje nego RE6)

Kako se pojavi još neka nova informacija vezana za revelations tako ćemo ažurirati ovu temu.

Za sada na vama je da komentarišete da li vas ovo raduje ili pak ste mišljenja da nema više te RE igre koja vas može vratiti na serijal koji ste dugi niz godina obožavali i uživali u njemu.

Nazalost, mislim da je rijec o pohlepi. Mozda je survival horor osudjen na downloadable content, i da je razumna cijena.
Btw, nisam ni znao da je Fatal Freme dozivio reizdanje na Wii konzoli, to bi bilo lijepo poigrati

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Hmm, sto da ne, ovo je jedna od igara zbog koje sam mislio uzeti 3ds tako da je vest sto se meme tice odlicna, ukoliko se ispostavi da je tacna naravno.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Nemože više ništa da ostane Ekspluziva ,pohlepa za novcem je prevelika počeli su da cede Resident Evil franšizu do maksimuma obično kad se to radi kvalitet opada i to dosta :(.

Capcom je i sam rekao da sur. horror nije profitabilan???..tako da što se re serijala tiče bolje da bude RIP nego da prave ovakve gluposti kao ove godine RE6 i RE ORC…
da se razumemo,veliki sam fan re serijala,ali RE6 je bukvalno bio završetak jedne lepe sage zvane RE…
kad bolje pomislim i RE5 je nagoveštavao ovu katastrofu od serijala…
a RE REVELATIONS je klasična krava muzara…
a da setih se da je CAPCOM najavio da će praviti remake RE2 ukoliko fanovi budu tu ideju podržali…
eto toliko o idejama i originalnosti u CAPCOM-u…

Zato sam i rekao da su osudjeni na downloadable naslove. Recimo, 20$ ne bi bilo puno za dobru survival horor kampanju od 8-10h. Samo kampanja, bez MP u pokusaju ili bilo cega drugog. Ovako bespotrebno mjenjaju mehaniku igre da bi mogli da ubace koliko-toliko funkcionalan MP sadrzaj, i pretvaraju je u pucacinu, a to RE nije i ne treba da bude.
Takodje, car survival horora je underpowered protogonista. Znaci, imas razloga da se necega plasis. A sada si sve, samo nisi underpowered

Ostaje samo da cekam da se pojavi.

Pa s’obzirom da je ovo jedan od najboljih u serijalu, ne vidim šta se bunite + ako stvarno bude XBLA igra (prvo, ako je glasina istinita) to će biti najveća XBLA igra jer, po svim review-ovima koje sam odgledao, igra je full experience, nije skraćena niti je sečeno bilo šta iako je na 3DS-u, kampanja je oko 10-12h.