Bespotrebno.
Više mi je delovalo kao reklama za auto i sat. Gde je demo?!
Bukvalno koga zabole što Leon vozi precenjenog nemca, protraćeni resursi… Ne znam čemu to forsiranje, da je došao i sa kosilicom na mesto zločina koga briga, scena od 3 sec… Igram Resident Evil, ne Forzu. Čekam da vidim ima li nekih drugih regija ili smo celu igru u ovoj bolnici ili šta je već… I definitivno prelazim igru u prvom licu, jedino mi bode oči što za svaki takedown se prebacuje na treće lice pa se vrati na prvo.
I ja sam malo zabrinut bez obzira sto ce da padne disk day 1. Nekako opet nista nisu pokazali. Premalo. Znamo da ce Grace gameplay biti horor tense, skrivalica a Leon napeta akcija, ali lokacije skrivaju il ih nema ![]()
Meni je glupo sto ocigledno zele da spoje akciju i horror u jednom i mislim da to nece raditi dobro. Vec sad mi izgleda da ce Grace biti re7 stil sa mnogo vise ogranicenja u vidu oruzja pa ces vise bezati i skrivat dok ce Leon deo izgledati kao re6 , gde ces imati ceo arsenal i lomi. Nekako bolje bi izgledalo da su napravili ili jedno ili drugo ili neki balans ali sa jednim likom. Svakako preorder ce raditi.
I onda Switch 2 verzija oversale-uje ps5 verziju ![]()
Jel je i ti uzimaš na NS2?
Naravno da ne. Koliko mi je poznato ti ne igras RE igre
Loše si informisan nažalost.
Otprilike znam sta ti igras. Mislim da ti ne leze RE igre. Moguce da si to prevazišao