Resident Evil: Requiem - Official Gameplay Overview Video | Resident Evil Showcase January 2026

1 Like

Bespotrebno.
Više mi je delovalo kao reklama za auto i sat. Gde je demo?!

1 Like

Bukvalno koga zabole što Leon vozi precenjenog nemca, protraćeni resursi… Ne znam čemu to forsiranje, da je došao i sa kosilicom na mesto zločina koga briga, scena od 3 sec… Igram Resident Evil, ne Forzu. Čekam da vidim ima li nekih drugih regija ili smo celu igru u ovoj bolnici ili šta je već… I definitivno prelazim igru u prvom licu, jedino mi bode oči što za svaki takedown se prebacuje na treće lice pa se vrati na prvo.

I ja sam malo zabrinut bez obzira sto ce da padne disk day 1. Nekako opet nista nisu pokazali. Premalo. Znamo da ce Grace gameplay biti horor tense, skrivalica a Leon napeta akcija, ali lokacije skrivaju il ih nema :skull:

3 Likes

Meni je glupo sto ocigledno zele da spoje akciju i horror u jednom i mislim da to nece raditi dobro. Vec sad mi izgleda da ce Grace biti re7 stil sa mnogo vise ogranicenja u vidu oruzja pa ces vise bezati i skrivat dok ce Leon deo izgledati kao re6 , gde ces imati ceo arsenal i lomi. Nekako bolje bi izgledalo da su napravili ili jedno ili drugo ili neki balans ali sa jednim likom. Svakako preorder ce raditi.

3 Likes

I onda Switch 2 verzija oversale-uje ps5 verziju :rofl:

1 Like

Jel je i ti uzimaš na NS2?

1 Like

Naravno da ne. Koliko mi je poznato ti ne igras RE igre

1 Like

Loše si informisan nažalost.

1 Like

Otprilike znam sta ti igras. Mislim da ti ne leze RE igre. Moguce da si to prevazišao

1 Like