Resident Evil: Operation Racoon City

Capcom:Resident Evil Operation Raccoon City za pc izlazi 18 maja!!! :tap:

Capcom je objavio jednu lepu vest za vlasnike xbox 360 konzola,novi multiplayer mode za Resident Evil Operation Raccoon City nazvan
Nemesis Mode, exclusivno će biti samo za xbox 360.U ovom modu igre moćiće te da kontrolišete Nemesis-a i davati mu komande da uništi
protivnički tim.

Nemesis Mode biće dostupan od dana izlaska igre kao dlc za 320 ms poena.

DLC oružije:

nemoj me shvatiti pogresno druze, ali mislim da si ti jedini na ovom forumu koji se raduje ovoj igri :slight_smile:

ubi me!:(-o

ma,znam da ima dosta fanova RE serijala i sur.horror igara kao ja,ali razlog zbog kojih volm ovaj serijal je atmosfera igre,mada od toga nema ništa u ORC-u,ali RE, Fatal Frame i Silent Hill su razlog zašto sam još u gaming vodama!! :emoticon-0100-smile

official trailer

ocekuje se u toku dana/eventualno sutra.

sto, i ja se radujem, evo, jip jip jip! :ninja:

Igra je glupost ne vidjena,mislim stvarno,pogotovo ako ste fanovi ovog serijala…

Bas sam sinoc odigrao ovu igru i ono…nije losa. Da se razumemo, ovo uopste nije Resident Evil. Jedino sto ima od Resident Evil-a to je naziv. I bukvalno nista vise. Igra je ok ukoliko vam se igra neki TPS a da nije Geow 3. Pojedini likovi imaju brutalne finishing moves-e i to je to. Standardno levelovanje lika i kupovina oruzja su prisutni takodje.

@kicba Igra je XGD 2 a sto se zastita tice, provuci igru kroz abgx 1.0.6. Ukoliko ti pise negde topology data, igra je XGD3. U suprotnom, igra je XGD 2.

resident evil: dead aim ove generacije

ljudi meni je ova igra veoma dobra i nemam neke zamjerke osim te da je igra prokleto kratka ja sam ju zavrsio za 4:23 sata sto je prilicno zalosno,grafika je meni takodjer veoma dobra a ni atmosfera nije losa ono non stop akcija mi se svidja ali samo da je AI malo bolji i da neprijatelji bolje reagiraju na primljene metke on ja njih ispucam a oni sam padnu kao stup

Poceo sam da je igram, sta znam, solidna igra i nista vise. Predvidjam nekih 70% da ce da dobije po review-ima :smiley:

Evo za nekih sat vremena manje/vise moci cu da igram igru.
Ako neko hoce Co-op story mode,posaljite mi friend request (ako me vec nemate kao prijatelja).
Sad cu evo mozda i da uzmem gold (ako ne sad onda sutra sigurno).

DLC Spec Ops Mission
od Aprila 11. 2012. preko Xbox Live-a i PlayStation Network-a!
a da,dlc je download 4 free!!!