Ja sam bas i izgubio volju za igrom jer nisi mogao da trcis i pucas bas kao i reload!al dobro nekom to odgovara nekom ne…
New gameplay footage of Resident Evil Operation Raccoon City’s E3 demo.
Both videos are from San Diego Comic-Con.
datum izlaska REORC-a 25.novembar 2011. (za EU)
e da,nema split screen-a u REORC!
Resident Evil: Operation Racoon City odložen izlazak…
Kako kažu iz CAPCOM-a,igra se očekuje do kraja marta sledeće godine!!!:headbang: :swear: :mad:
Nista cudno,ali najvise mrzim kad cekam neku igricu,i onda je odloze!!!
neznam de da stavim ovu zanimljivu sliku novog RE filma,ali pošto je ovo jedini “živ” RE thread,staviću ovde
levo legenda Barry"I got this"Burton
u sredini hmmm…
desno Leon!!!
Zipa Leona,majke ti…sta da kazem vrti mi se zeludac,kao gradjevinska mesalica…ccc
jel to onaj australijanac iz hausa igra leona ili se meni samo cini ?
Trebali bi prepustiti resident evil film ljudima koji su napravili igru! Sad prave samo cirkus od filma. Normalno da ce imati zarade kad ima fanatika (prvi ja) koji ce odmah trcati u kono da gledaju ovaj film i svaki put se sve vise vise razocarat!
a ja glupe igre… nigdje veze s residentom…
sto ne naprave nesto kao RE ili RE2, iz one perspektive i sa elementima avanture… pa to bi bila igra!
zivio PSX i prelazenje igara u videoteci !
“Do you want to use this stairs? Yes. No.”
jao bre,nemoj tako!!ajd prvo da igramo pa onda da pričamo o igri!!! btw nema boljeg coop-a od re5!!
imaš tu perspektivu u re5 lost in nightmares!!!
novi gameplay:
Ja lepo u subotu,zavucem se u orman i izvadim ps one…i kazem ajde malo da se podsetimo sta su igre…ubacim RE 3 Nemesis…pogledam na sat,4 sata proslo kao rukom odneseno…a da sam se nevidjeno zabavio tu nema price…podsetio se ko covek svog onog hipa koje nosi to zadovoljstvo igranja igara…kakvi crni Battlefield i slicni kurci-palci
Igra izlazi za Xbox360 i PS3, 20.3.2012. Za PC kasnije, ne zna se tacno kada.
Nisi jedan od retkih RE fanova nego su se ljudi razocarali u serijal,ja sam veliki fan prva tri dela ali ovo kasnije mi se ni malo ne svidja,ne znam sta treba da se desi pa da se vrate ono sto su prva 3 dela posedovala,igra je postala prosecna pucacina iz 3 lica sa nazivom resident evil :/]
Pa ne znam meni je poslednji deo bio skorz dobar,mada sam ga celog odigrao u co-op-u pa mi se mozda zato jako svideo. Videcemo sta su nam spremili ali se nadam bar isto dobrom co-op-u ako nista drugo.