Resident Evil 7 TAPE-2 “The Bakers”

A bogte bolestine. Odgledajte do kraja. Skidam kapu onima koji budu ovo igrali koristeci VR. ja ne znam ocu li ovako igrati igru.

2 Likes

Ma idi. Ko god bude ovo ili slicno ovome igrao preko VR-a zvanicno nije normalan.

Meh, i dalje ne vidim Resident Evil koliko igre poput Outlast i sličnih gluposti iz prvog lica. A kako ste napisali, očekivao sam ko zna šta da ću videti. Da vidimo, koje je slovo na redu? H Virus? Hillbilly Virus?

1 Like

Bice ovo solidan horror sa bolestinama poput onih iz Outlasta, ali ja ovde ne vidim ista sto bi me asociralo da je Resident Evil u pitanju.

1 Like

za VR igranje horora, mogu da potpisem da ko ih igra u VR nije normalan. Probao sam jednu igru na andoidu sa VR kacigom i nije mi bilo dobro, pritom nisam cak ni imao slusalice na usima i grfika je bila ocajna, pa opet je bilo jako neprijatno posebno zbog zvukova koji podizu tenziju do nenormalnosti. Mogu reci da iako nisam nikako plasljiv i horor na TV mogu lako da svarim, ovo je nesto totalno drugo i nije mi jasno sto ih prave toliko. Ko ce to da igra? Samo cekam da nekome otkaze srce prilikom igranja horora u VR.

Jedva cekam da ovo probam u VR-u! Jako sam plasljiv, ali ovo je jednostavno nevidjeno cool i horor kakav mora da se dozivi, pa makar posle rokao bensedine nedelju dana.

Imam neki čudan osećaj da hype koji stvaraju na kraju neće biti opravdan. Zašli su u vode FPH gde postoji velik broj naslova koji su VR ready i koji su mnogo kvalitetnije odrađeni nego što to možemo videti iz ovih trailera. Nadam se da grešim i da će RE ponovo postati reper za horor igre, pa makar i u ovom novom žanru.

Brutalaaaaa ;D

Ali ovo je nidje veze sa Resident Evil… ;D

Sta je FPH?

Meni ovo prejako izgleda za VR, demo je jeziv cak i na obicnom PS4. Samo neka idu napred, nisu se bas proslavili poslednjim igrama u serijalu, ocigledno je da je doslo do zasicenja…

First Person Horror najverovatnije. Možda sam oguglao na ove stvari, ali ništa od ovoga mi ne deluje toliko jezivo.

2 Likes

Horori iz prvog lica. Treba da idu napred, ne kažem. Stvar je što ljudi koji vole horor igre, kao ja npr, takve igre igraju već duži niz godina, a u poslednje dve godine ni VR im nije novost. Ako poredimo do sad prikazane trailere RE7 sa nekim od najboljih horora iz prvog lica, sve deluje prilično mlako. Ipak dosadasnje iskustvo mi govori da horore iz prvog lica nikako ne treba ocenjivati na osnovu prikazanih trailera. Na stranu što uopšte nema RE vibe. U svakom slučaju bolje da su prešli i u ove vode, nego da dobijemo još jedan RE6, koji meni lično nije bio loš, ali je glavni problem što dok sam ga igrao pre 3 godine imao osećaj da igram igru iz 2005.
Ko voli, neka proba Layers of Fear, čistokrvni psiho horor i najbolja igra u žanru ove godine.

Dobar je Layers of Fear, igrao sam malo, ali vidim da ga dosta kritikuju za jeftino prepadanja igraca.

Sta… sta to oni jedu?

Diskutujete VR, al ima jedan ozbiljan problem s ovim trejlerom – gomila kadrova gde nas avatar silovito reaguje na udare, cimanja, bacanja. To ne mozes da gledas kroz VR kacigu bez da ti pripadne muka. Da se kamera drmusa a nasa glava u realnom svetu stoji mirno, ne moze da izadje na dobro.

Nije slucajno vecina VR igara u nekakvom kokpitu, jer je tu kretanje/nekontrolisano drndanje preneseno za jedan stepen van naseg tela. Taman dovoljno da ostanemo uzivljeni; pa cak i tako, kad sam u kolima naleteo na trotoar, auto poskochi a ja ne osetim nista. Mnogo cudan osecaj.

Siguran sam da i developeri ovo znaju, to udaranje lopatom tesko da ce da prodje u VR-u.

Ništa posebno, malo Cordon Bleu sa dinstanim povrćem i ostrige, sve to preliveno sosom od belog vina, da bi dobilo taj prefinjeni miris i ukus. Preporučljivo je da se uz to pije crno vino ohlađeno na 5 stepeni C, po mogućstvu Cabernet Sauvignon, i da se nakon toga zalije sa jednom crnom kafom. Za dezert bi preporučio jednu ledenu kocku.

A šta misliš da jedu? :smiley: Hillbilly Virus je zajebana stvar :smiley:

Mislim da je ovo stvar navike. U pocetku ce verovatno biti dosta neobicno, mucno… Ali posle 1000 sati u VR-u sigurno cemo izgraditi toleranciju.

Evo i malo kako to izgleda dok igra covek koji se plasi :slight_smile: znam da cu biti kao i on sto se tice RE7:slight_smile:

silcno na temu horror-a ako elite da vidite:

Za ovo smatram da je preterivanje, nije nista starsno, samo je rail shooter.

Hahaha Dave je car. Aaaaa its my own hand :smiley:

Pa ja bi tako kao Dave sto je igrao RE7

Vec vidim da ce se 10 sati horor igre u VR-u igrati mesecima :smiley:

1 Like