Najnoviji izveštaj koji se pojavio na internetu ukazuje nam da će Capcom objaviti Resident Evil 7 kao ekskluzivu za Xbox One konzolu početkom 2015. godine. Resident Evil igre su u prošlosti stvorile svojevrstan kult, međutim, peti i šesti nastavak kao i Operation Raccoon City, nisu ostvarili uspeh kakvom se Capcom nadao. Kada je u pitanju Resident Evil 7, studio ima različit plan. Prema izveštaju sa XboxDynasty, Resident Evil 7 će biti ekskluziva za Xbox One i stići će u januaru naredne godine. Prema njima, Capcom je doneo ovu odluku nakon što je Dead Rising 3, još jedna ekskluziva za Xbox One, postigla dobru prodaju.
Raduje me vijest jer dok god je ekskluzivno pravljena za jednu platformu i ličila je na nešto.Resident evil 4 je po meni najbolji na game cube za koji je bio prvenstveno ekskluziva
salu na stranu, ako bude kao sestica ili petica nece mi biti uopste zao. ako bude kao cetvroka, bice mi zao. ali izaci ce za pc, tako da ce se odigrati imao nemao X1
Ako izlazo kao “ekskluziva” za Xbox One bice je i za PC 100%, a u svakom drugom slucaju ce biti multi platform igra. Cak i taj famozni Dead Rising izlazi na PC, kod njih nista ne potraje kao PRAVA ekskluziva, osim naslova koji to vec jesu. Daj coveku pare i videces ko je on u stvari… Jedino sto sumnjam da ce izaci i za Xbox 360 ili mozda Ps3 (ako ne bude ekskluzuva).