Resident Evil 6 - Trailer

Za sve fanove,da prekrate cekanje do izlaska igre,demo broj 2 je na putu(vest je na spanskom,ali datum se lepo vidi):
Resident Evil 6 estrenará nuevo demo | Noticias inmediatas

Da vidim ko placa pivu za ovo :wink:

:beer: :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer: JA BACAM PARE NA EKRAN ALI NISTA SE NE DOGADJA!!!
Koliko vidim dobro su se setili da se “vrate” nazad na horor zanr :da::da::da::da::da::da::da::da:

buduci sajt RE6

www.nohopeleft.com

Pozitivno sto vidim je Leon, Ashley i sto je vecina trailera i scena u mraku,gledavsi RE5 [krsh] koji je na sve izgledao samo na pravi RE ne.Inace igra ce se desavati u Kini…

btw. Pogledajte ovaj sajt gore,napravili su nesto na foru last of us-a[kad su izbacili ona dva trailer-a,pre onog oficijalnog pa su vecina bila zbunjena] samo sa slikama,evo o cemu govorim:

Ima jos dosta objasnjenja i ostalog na sajtu,pa ko voli nek izvoli…

DAFUQ?!?!?!???!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Pogledajte sta pise ispod zadnje slike
What the hell is going on
Covece… /faint

e konacno posle zilion godina da stave leona i chrisa zajedno u jednu igru. vratili su se zombijima i tzv. kako smo drug i ja to nazivali u prvim nastavcima 'nedefinisanim masama". ali ja i dalje ovde samo vidim cistu akciju. dobro glupavo je pokazati zagonetke, ali barem neki mali hint, majku mu trejler traje 3 i po minuta. u svakom slucaju vidim da je cover sistem prisutan tako da cemo imati Dead(space)resident evil of war…

u svakom slucaju, ovakav resident evil ne moze da skodi

što u biti nije loša kombinacija! :wink:

biće dobra igra, ako ništa… ne vjerujem da će se oni ikada vratiti zagonetkama ali mogu bar napraviti dobar naslov.

“serbia. again!!!” hahahaha Fićo represent :smiley:

i to sto kazes. ali evo odgledao sam jos dva puta trejler i kontam da ce biti fora, survival fazon kad igras sa leonom, a gears of war akcija sa chrisom. a i celavi baja ima specijalnu krv :smiley:

Malo ovi na IGN-u gataju sta i kako bi to sve trebalo da bde

deluje zanimljivo,definitivno su raskrstili sa sur.horor igrom i bacili akcenat na akciju :ne:
vidimo dosta starih likova ali i neke nove…
Sherry Birkin(prvo sam mislio da je Ashley Graham ćerka predsednika iz re4),ona devojčica iz re2 kada je igrate na kratko kad traži ključ a beži od kerova…

i novi lik Helena Harper,ona sa Leonom…

i jedna lepa vest
capcom najavio darkside chronicles samo za vlasnike ps3 :+

Resident Evil 6 donosi Co-Op:

Ekstra, ponovo co op, nadam se da ce biti samo u vertikalnom splitu…i na celoj povrsini ekrana.

sluške re 6 samo za ps3:

meni se cini da su za operation racoon city. correct me if im wrong. ali generalno jesu za resident evil :stuck_out_tongue:

ispravka u pravu si,to znači da sam promašio temu!! :drunk:

Jbg, ja se sve nadao da ce se kad-tad vratiti korenima, ali izgleda da od toga nema nista.

Racoon city 4 co-op, a Re6 do 6 co-op online. Neka to bar odrade kako treba i igrace se ovo :smiley:

-Why aren’t you hyped for this game? Looks way better than RE4 & RE5?
-Because the logo looks exactly like a giraffe getting a blowjob from a woman…

executive producer,producer i director RE6 opisuju igru kao nešto novo ali ipak koristeći stare ideje RE-a!
kako kažu ovo je za CAPCOM najveći projekat obzirom da učestvuje preko 600 ljudi u realizaciju RE6 igre.

objašnjavaju da su sa RE6 hteli da spoje akciju sa survival horrom da naprave nešto što oni zovu “DRAMATIC HORROR”!!!??

[video]http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DHOpmpFZtA7U%26feature%3Dplayer_embedde d[/video]

Uz vijest da je Dragon’s dogma od Capcom-a odgodjena za 22.05.(USA), tj. (25.05. Europa), stigla je jedna interesantna informacija. Naime, uz kopiju igre dobicete i kod za skidanje RE6 demo-a preko XBL (03.07.) i PSN (04.09.). Samim tim iskljucuje se mogucnost da ce RE6 da izadje pre septembra, kada ce se demo igre naci na PSN.
Dalje u clanku se navodi 20.11. kao datum izdavanja RE6 igre u punoj verziji
Dragon’s Dogma delayed to May, includes Resident Evil 6 demo - GameSpot.com