Remnant: From the Ashes

Jos jedna igra koja mi mirise da bih se na nju lako navukao da imam vise slobodnog vremena. Jos bismo mogli i multiplejer, ihaj zabave.

Igra je odlična. Na pocetku je obavezno umiranje nemilice jer je souls like varijanta, a negde od sredine postaje dosta lakše, da bi pred kraj postali već OP.

Mnogo zavisi od oružija i kombinacije moći koje se ubaci na oružije. A ovo se posebno vidi kod protivnika koji nisu imuni na otrov i slične varijacije koje traju duže vremena i prave konstantan damage over time.

Priča je takodje interesantna i lagana za praćenje, nije da se mora kopati net i tražiti objašnjenje lore-a kao u souls igrama.

Meni je igra super legla, sada vrtim drugi krug. Pa ako nekome zatreba pomoć, neka se javi sa objašnjenjem.

I još jedan savet, igrati sam je sasvim ok opcija. Kada se igra co-op, onda se pritivnici skaliraju ka igraču višeg nivo-a, tako da ako je neko na početku igre i krene da igra co-op sa nekim ko je 10 ili 20 nivo-a iznad njega, teško će moći da ubije čak i običnog protivnika. Zato ako planirate co-op, onda nadjite nekog i celu igru zajedno.

3 Likes