IGN je dao verovali ili ne 5.9/10 ocenu:tmi:
ma pustite vi ocene,one nisu merilo kvaliteta i zabave u igri,a jos ign kad ih daa …
Ma je istina je ali kada dosta recenzenata da dost salo i prolayno vrijedi se preispitati,a ako jos kupujes org igru moras sacekati demo.Ja sam ju downloado ali nisam jos probao
Koliko vidim najvise se zale na repetativan combat i neke dizajnerske mane. Licno mogu da zivim sa tim.
Ja sam poceo na Xboxu ali cu ipak da cekam PC verziju, mislim da cu da odigram jer mi je postapokalipticno okruzenje jako inspirativno.
recite sta hocete ali ign je dosta u pravu. igra stvarno ocarava prvih sat vremena. igrajte malo duze da se malo izgubi onaj wow efekat i videcete da sem price i settinga, nista ostalo nije toliko dobro. nije ni lose ali kao sto je ocenio ign, sve u svemu jedno veliko MEH…
Ja sam je juce probao i nije bilo nekog prevelikog odusevljenja, po meni metro je wow. Ukusi su razliciti i zavisi sta ocekujete od igre, grafika je dobra i sve je ok, ipak nisam je presao da bi bio objektivan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da kazu da je kombat u jednu ruku zalostan sto je velika mana u jednoj igri kojoj je combat jedan od najbitnijih el
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Skinuo sam igru za 360 i ps3,neverovatno koliko bolje radi na ps3,izgleda indeticno ali je fps stabilniji na ps3 dok je na 360 puno framedropova i dalje mi nije jasno zasto posto je igra unreal engine,isti slucaj je bio i sa fuse igrom pre par nedelja.
Izgleda da ps3 tek sada pokazuje svoje pravo lice,nadam se samo da ce gta5 optimizovati dobro na obe konzole jer to ne bih bas voleo da odigram na ps3,ponestaje mi mesta na hard disku a jos treba da izadje i the last of us 
Kasno marko na kosovo stize… Sad vise nikome nije bitno jer za male pare mozes da sklopis PC koji ce da ima vise nego ps3 i 360 zajedno.
O mestu na hard disku mi ne pricaj, imam bednih 160gb i jos nisam zamenio za 500. 
Ja je trenutno skidam, pa se moram priznati, nadam da i meni nece biti MEH nakon igranja, ali ko i da je vazno, vazno je da je, kao sto je M007P rekao, Metro WOW, stvarno neverovatna igra, samo mi je krivo sto nisam prvo odigrao Metro 2033, ali sta je tu je, i to ce doci uskoro.
graficki igra izgleda kao mod za mass effect 1, i ne mogu da se otrgnem utisku da su uzeli kompletan Mass Effect Tool i u njemu napravili igru. Naravno, neko ce reci to je Unreal 3 engine, ali videli smo brdo iteracija ovog engine-a ali ovo je stvarno kao ME1, sa sve grain efektom. Zasto ME1 a ne neki drugi? zato sto igra sa sobom vuce iste probleme kao prvi deo ME a to je sporije ucitavanje tekstura. Desava se da se sve ucita i onda ona fina “glazura” dolazi do 5 sekundi kasnije. Naravno ME1 i dan danas izgleda lepo, pa je tako slucaj i sa ovom igrom. Ali reci da je nesto lepo graficki a izgleda kao igra koja je izasla pre skoro sedam, godina je nazalast tuzno jer postoje develeperi koji cuda prave dan danas sa ovim konzolama.Sto se tice same price i premise, tu skidam kapu. zarazno i zanimljivo. Ostalo, je srednje. Voice acting je u njamanju ruku zalostan, sem Nilin koja dobro radi svoj posao. I naravno ako u japanskoj igri postoji alfa muzjak, u 90% slucajeva ce se zvati Edge kao sto je slucaj i ovde. Verume da su koncept ispisivanja stvar na radnjama i obavestenja u gradu, besramno ukrali od watch dogs-a sa sve identicnim fontom, i da je to ubaceno valjda pre mesec dana. Memory remix je zanimljiv koncept, ali iznervira posle 5 minuta ceprkanja sa custscene-om, zato sto se sve svodi na motanje tamo vamo ne bi li uboli pravu stvar. Sve u svemu zanimljiv koncept sa puno dobrih idej, samo je pogresan studio ovde dosao sve to da upakuje. Da je to uradio Epic, Naughty Dog, Rockstar ili neko cetvrti, ovo je mogao biti sleeper hit. a ovako dobili smo polugotovu pizzu iz mikrotalasne, nazalost…
Ako mislite da hejtujem ovu igru bez razloga i da sam odmah pristupio igri sa odredjenom dozom mrznje, nek ninja postavi sadrzaj SMS poruke koju sam poslao sinoc u vezi igre.
Ja sam to odmah znao da ce to biti tako traileri su bili dosta slabi i neinteresntni tj dosadni necudi me sto nitko nije htio izdati ovu igru.Istina je sto kaze Akiris igra zbilja ima dobar potencijal ali je to u pogresnim rukama zavrsilo,to je trebao uraditi jedan remdy koji je majstor svog zanata ili mozda rocksteady.Igra pokusava biti originalna ali u tome ne uspjeva jer smo sve to vec vidjeli samo u drogm nacinu prikaza
Citiram: "Sunce ti kalajisano, Remember Me je fan-tastičan!!!
Ja igru neverujem da cu preci jer nisam ni enslaved gotivio a ova igra me nekako potceca na enslaved po sarenilu i tako.
enslaved je uncharted za ovo
Enslaved je zapravio bila odlicna igra koja je neslavno zavrsila zbog naravno slabe prodaje ljudi naprave malo drukciju tj originalniju igru i odma propadne a neko iz god u god pruza malo od istog i ruse rekorde u svijetu zalosno ali istinito i to je razlog zasto nemamo toliko novi i org.IP-eva
Ako cemo realno gears of war posle prvog dela nije morao da ima nastavke uopste sto se tice neceg novog u igri ali,sabio je sa popularnosti i u americi neverujem da neko ne zna za tu igru ili da je bar cuo.
Jbg danasnja omladina je ono…
Meni ni uncarted nije nista posebno,realno dobrih igara je danas malo,call of duty je razbio sa prodajama a igra mi je pa da kazem najnizi oblik video igre a i fps smatram najnizim oblikom video igara.
Nema logike sto se prodaje tice,meni je recimo lair na ps3 odlicna igra a prodala se kao kineska pasta za poliranje automobila,znaci nula prodaje.
Lair se prodala lose zbog katastrofalnih kontrola. Posle su sa patcgevima to popravili ali bilo je kasno…
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Auuu a ja se bas nalozio da odigram ovo
I jos su ljudi napocetku hvalili igru dosta. Medjutim izgleda da posle sat dva igra i nije nesto
steta…videcu da je odigram ako budem imao vremena jer sam dosta vec preskocio…