Cek, ovo je Sifu developer?
Yep. I ja sam iznenađen.
Interesantno da se niko do sada nije setio da napravi fudbal gde se igra sa jednim igračem iz trećeg lica. Top fora
Što nije tačno, još 1997 bila igra pod nazivom Libero Grande(Namco) koja je imala takvu izvedbu sa jednim igračem…
Igrao, nije baš bilo nešto zanimljivo i pored PESa ništa drugo tada nije moglo da prođe…
A typical arcade football game in its nature, LiberoGrande introduced a novelty factor previously found in Namco’s Top Striker for the Nintendo Entertainment System: the ability to play as just one player, instead of controlling the whole team, always swapping for players nearer the ball. This idea was later used by Konami in Winning Eleven / Pro Evolution Soccer titles in the Become a Legend mode, and by EA Sports in its various sports game franchises with the name Be a Pro.
Igrao, mada ne sjećam se tog imena. Loš je fudbal bio ali je to bila novina i zato mi je bilo zanimljivo. Sjećam se da je najteže bilo biti golman.
A kao što kaže dalje tekst, Become a Legend mode je upravo to danas.
Čudi me da za sve ove godine niko nije uzeo da napravi igru za Galaktički fudbal.
Ovaj koncept me malo podsetio na to , realno može biti jako zanimljivo.
Ufl je propustio glavni hype , sećam se kad je predstavljen prvi put , podrazumevalo se da će biti i na old gen , a koliko dugo su je radili ,
malo je falilo da i ovu generaciju propuste.
Svakako osveženje je videti nešto novo , standardni fudbal je toliko ižvakan , da nije realno. I to kaže čovek koji je na FIFI 14 imao 755h gameplay-a