Pozdrav svima. Evo vec mjesec dana posjedujem xbox one konzolu i moram prinzati da je stvarno odlicna stvar za igranje. Uzeo sam game pass trial od 1$ za 3 mjeseca i stvarno ima puno odlicnih igrica za igranje medjutim nema one jedne koju zelim da igram vec 2 godine, a rijec je o red dead redemptinon 2. Igrica je nazalost previse skupa i najjeftinije sto sam nasao na internetu je fizicka kopija igrice koja kosta 19 eura (nazalost preskupa za moje studentske standarde). Poslije junskih ispita imam cijeli juli slobodan za igranje tako da bih bas zelio da nadjem i prekucam rdr2. Da li neko slucajno zna neki nacin kako da dodjem do igrice za max 10-13 eura?
Imaš na KP…
Momci iz Kosovske Mitrovice, uzimao sam ranije od njih…
1100din mislim da je nalog…
Jel dobijem nalog tako da je 100% moj ili samo da igram na njemu?
Ja imam dva naloga od njih, i dan danas su u mom vlasništvu…
Mozda ti je najbolje da kupis tu fizicku kopiju i kasnije je prodas.
Kako bre nema u Game Passu? Ja sam uzeo pre neki dan gpu i video sam igru kao deo pretplate.
Rd online je to.
Skinuo i samo online moze, SP nista.
Ne verujem da ce vratiti, mada sve je moguce.
Nada zadnja umire hahahaahhaah
Aha, to nisam znao. Lol.
Da li ima kakvih novosti oko RDR2 na game passu? Od maja kako sam dobio konzolu cekam da dodje ali nikako, samo ima glupi online mod. Nesto mi se ne kupuju tudji profili, a CD ili kod ne mogu da nadjem ispod 15 eura. Student sam, a od posla koji radim preko ljeta finansiram sebi fakultet pa nemam novca da placam igrice skuplje od 5-10 eura. Jebem ti studentski zivot na balkanu hahahahahaahhahhaah
Tako jedan cekao i umro
Nema leba od toga, cekao sam i ja par meseci pa na kraju sam pazario ultimate verziju. Ali uradi kao sto su mene savetovali ovde na forumu ali sa zakasnjennem. Kupi disk na KP i prodas ga za iste pare ili 100-200 dinara manje…
Nope, cena je bila 1600 ili 1800 ali pre ce biti ovo drugo a 1600 je samo online edicija…
Zato sam se ja i iznervirao da ne pobrkam pa uzeo ultimate edition.
Ti si bas daleko dogurao. Ja cekam next gen patch