Recore Reviews - Xbox One, Win 10

http://www.xboxachievements.com/news/news-25071-XBA-Review--ReCore.html

:expressionless:

Ah sta ces, neko je ovde komentarisao da gameplay izgleda jako low budget, a i nisu se nesto rasturili sa reklamiranjem. Steta sto nisu ispeglali tehnikalije. Ovakve igre bi morale da imaju mnogo vecu finansijsku podrsku Microsofta.

Verovatno zato i koÅ”ta $40 a za koji mesec će biti $15. Meni se dopada ceo trip i setting, ali fali tu poliranja da bude prava stvar.

ā€œNew Eden isn’t as big as No Man’s Skyā€˜s universe or even Far Cry 4ā€˜s
mountainous terrain, but it’s got far more compelling reasons to stick
around.ā€

Å to napisa @robotnjik, igra koÅ”ta 40 dolara i do Black Friday-a će biti 20, Å”to je odlična cena za ovakvu igru. Barem glavni developer nije lagao o multiplayer-u i o drugim svojstvima igre. What you see is what you get. Tako da se zaista ne mogu složiti sa tvrdnjom da je u pitanju popriličan fail. Ima mane, naravno, ali izgleda kao zanimljiva mala igra koja će lepo da popuni vreme između nekih većih naslova :slight_smile:

1 Like

BaŔ mi je drago Ŕto si zapodenuo ovu debatu.

Å to te to uopÅ”te ne čudi? Gde joÅ” postoji tema u kojoj je, pod jedan, xbox one ekskluziva bila fail (za razliku od mnogih drugih PS ekskluziva, kad smo već kod konzolnog ā€œrataā€), a pod dva, u kojoj smo ā€œmi sa xoā€ tu istu igru branili ili fail negirali? Drugo, da li sam ja, jedan čovek, dovoljno velik uzorak da lepiÅ” etiketu svim vlasnicima xbox one konzole?

Bitno je, itetako. Svi su se složili, ali ne i vi ljubitelji bezgreÅ”nog PS-a da je NMS-u sve moglo da se oprosti, samo da je bio jeftiniji. Ovako, mi smo dobili nesavrÅ”enu igru od 40 dolara, koja barem ima svrhu, a vlasnici PS-a smeće od 60 dolara koje ni pas s’ maslom ne bi pojeo. :slight_smile:

BaÅ” zbog nebuloznih reakcija (ti i par drugih likova, ne želim da pominjem imena jer mi stvarno nije do ā€œsukobaā€ u kojem se moramo iskucanim rečima nadjebavati ovuda po forumu) u temi za One Mans Lie. Odmah ste skočili za Kinect, za laži da XO neće raditi bez istog uređaja i Bože moj, neko je čak imao smelosti da kaže ā€œTolika su nam sranja uvalili prethodnih godina svi koji su mogli da mi je ovo njihovo tako bezazlenoā€ :laughing: :laughing: :laughing:

Žao mi je, ali mi je ovde prekipelo, jer mi se čini da preteravaÅ”. Prvo, ovo nije igra sa kojom se konzola diči. Ovo nije igra koja se godinama pojavljuje na E3 sajmu, obećava kule i gradove, multiplayer i Å”ta sve ne, a na kraju to i ne dostavi potroÅ”aču. Drugo, moj citat je iz jednog od manje pozitivnih recenzija sa linka koji si ti okačio, a čisto sumnjam i prostudirao, jer bi barem to uvideo. Treće, sačekajmo user reviews, pa da vidimo koja je igra veći fail, NMS ili ReCore. Uglavnom, ponoviću se - igra sigurno nije savrÅ”ena, to se moglo videti joÅ” u samom gameplay trailer-u, ali za ove pare ili niže ni ne očekujem Naughty Dog kvalitet animacije :slight_smile:

2 Likes

Pa otvori ih čoveče, ko te sprečava?
Ja bih samo da to bude opravdano napadanje/pljuvanje, a ne da samo lepimo etikete. Po meni, na ovom se forumu ne napadaju dovoljno Sony ekskluzive koliko bi trebalo, a svi neÅ”to hodamo po jajima i bojimo se da ne uvredimo jedni druge, jer se Balkanci poistovećuju sa proizvodima koje koriste.

2 Likes

Mislim da niko nije ocekivao da ce ova igra biti remek delo, sigurno nije tako ni reklamirana. Po onom sto vidim iz recenzija igra ima neke odlicne fundametalne ideje, ali stvarno je steta zbog tih tehnickih problema. Nisu trebali toliko da zure da je izbace ako se to moglo ispraviti. Tu su korporativni pritisci ucinili svoje.

Koliko znam, i komentari na ovom forumu su isli u tom pravcu, da igra izgleda zabavno ali je gruba ā€œoko ivicaā€, sto ispade bas tako.

Idealna prilika za neki popust do kojeg ce verovatno i ispeglati ove tehnikalije.

3 Likes

Opisi i kritike umeju da budu misleading. Sa velikim zadovoljstvom sam zavrsio i Knack, i Order i Killzone za PS4. A svi su lose prosli kod kritike. Knack pogotovu, objektivno i ja primecujem dosta mana, ali mi je svejedno legao kao vrlo relaksirajuce, a opet izazovno iskustvo. Bitno je da ima neke oldschool elemente koji mi leze. Pomalo zalim za vremenom kada nismo robovali meta-ocenama, i kada smo svaku igru gledali kao malo cudo.

2 Likes

Iste takve komentare možeÅ” pročitati i za ReCore. Igračima se baÅ” sviđa. Ja inače pet prebijenih para ne dam za te ā€œpro recenzijeā€, kako ih internet zove. Ako mi se igra neÅ”to ima da igram makar ceo svet bio protiv te igre.

3 Likes