REAL Assassin's Creed HIDDEN BLADE & ROPE LAUNCHER

[h=1]Skrivena oštrica iz Assassin’s Creeda postala je nedvojbeno jedan od najpoznatijih gadgeta iz videoigara. Upravo stoga ju je puno ljudi već pokušalo napraviti u stvarnosti, ali niti jedan pokušaj do sada nije bio impresivan koliko ovaj YouTubera Colina Furzea.

Furze je popularan po izrađivanju ludog oružja, alata i vozila, najčešće inspiriranih popularnim serijama, filmovima ili igrama. Njegova skrivena oštrica se brzo i jednostavno izvlači i uvlači samo potezom prsta, ali nije stao na tome. Na svoju drugu ruku je montirao uže koje može lansirati i onda se njime povući, primjerice, uz zgradu.

Time ste se sigurno već koristili u novom Assassin’s Creed Syndicateu ako ste ga stigli zaigrati u ovih par dana koliko je vani u verziji za konzole. Dobro, Colin baš ne leti uokolo kao Jacob i Evie u igri, ali bismo svejedno voljeli isprobati koji đir s tom napravom. Na njegovom ćete kanalu pronaći i videe o tome kako je izradio koju spravu, pa eto i vama prilike da se oprobrate u necemu slicnom :smiley:
[/h]

IZVOR: HCL.HR