Mozda neku polovnu da vidis tipa 7770 ili tako nesto. I stekaj lovu za sve novo. Nemoj da preterano bacas love posto je komp slab, ja sam na takav isti komp stavljao 5770 i ne pravi razliku neku.
Znaci i ne bi onda bila neka razlika sa boljom grafickom, a polovno bas i ne bi radi garancije. Kontam da cu onda za taj novac uzeti HDD, a poceti stekati lovu za novi komp.
Ovo pitanje sam inace postavio da vidim da li mogu uzeti neku bitnije jacu graficku, bas da ne dajem novac za slabo poboljsanje.
I ladno da vidim procesore za moju plocu kad ono nigde nema procesora za LGA775 slot, bummer.
EDIT: Citam malo po netu da vidim sta ljudi kazu za ploce sa LGA775 slotom za procesor, i vidim da dosta njih kaze da u to ne vredi ulagati, nego ostaviti kao backup PC i uzeti plocu sa novijim socketom.
Aj sad da ne pravim dodatnu temu nego samo da pitam na brzinu, koji socket vi preporucujete? Mislim u stilu da nece izaci iz upotrebe u narednih nekoliko godina.
Da ali sa ovim socketom ja mogu gurati i7 kroz koju godinu, jer mi je gaming minimalan na kompjuteru, a iskreno nisam nikad ni imao AMD tako da ne bi znao ni kako ni sta.
Uzmi novi HDD. Za 10-11000, ne mozes kupiti neku jaku graficku, koja ce ti praviti razliku. I sam kazes da ti je gaming minimalan tako da se slazem sa tobom oko odluke da uzmes HDD.