Rayman Legends Retold

Procurele su neke informacije i screenshotovi sa francuskog sajta koji je pustio info ranije. Igra bi trebala da bude veceras zvanicno najavljena. Steta sto je “remake”, a ne nova igra bas fale ove vrste igara.

Rayman Legends Retold should feature a couch co-op mode only (not online)

:white_check_mark: WILL INCLUDE A FREE COPY of Rayman Origin Enhanced Edition

:optical_disk: As usual, Game Key Card on Switch 2 & Internet required to install the game in PS5 disc

13 Likes

PREORDER ODMA :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Kukam za novi Rayman već 5+ godina, najjači platformer za mene. Ako je istina, Ubisoftu napokon dolazi iz dupeta u glavu zajedno sa AC Black Flag Remake-om.

5 Likes

Imam ja volje ali da li imam još uvijek reflekse i živce za još jednu platinu? :roll_eyes:

Šta kaže struka @ninja?

1 Like

Mogli malo ovog truda da ulože u novu igru. I Origins i Legends izgledaju prelepo i dan danas.

Ovo nije nova igra…? E sranje onda… :unamused_face:

Ne pratiš na času :smirking_face:

Bio sam previše uzbuđen :joy: Toliko da sam zaboravio i kako se zvao Rayman nakon Origins-a :joy: A i ovi screenshotovi nisu pomogli, jer vidim neke nove 3d uglove i sl, što nije bio slučaj u te dve igre. Mada kontam da opipavaju teren sa ovim.

1 Like

Retko besmislen upgrade, ali sta ocekivati od Ubisofta..

Mišamumalog, ima da probamo

6 Likes
6 Likes

Izgleda divno, ali ne mogu da se otresem utisku da je nepotrebno. Original dan-danas izgleda fenomenalno.

Kad su se vec potrudili sve assete da prerade u 3d, sto samo nisu napravili novu igru? Ljudi bi sigurno odlepili.

Mozda testiraju interesovanje, pa kao ako bude ok prodaja a imaju vec engine i art, mozda i novu igru najave, ko zna.

5 Likes

Ima neki info na forumima za leak-ove da imaju sve relativno spremno za Rayman 4 ali da to direktno zavisi od uspesnosti ovog remake/remaster-a. Tako da ono mislim da ima male sanse da bude nesto od novog dela koliko god ovo dobro izgledalo.

2 Likes

Ja koliko nešto videh po opisima igre, piše da nije samo remake nego da ima i novih nivoa i sl. :thinking:

Ako sondiraju na osnovu ovih rimejkova mislim da nece dobiti realnu sliku, jer vecina koja poseduje pomenute igre nece odmah uzeti nego ce se cekati snizenja. Novog punokrvnog Rejmena bi igracka zajednica prihvatila sa odusevljenjem u to sam siguran.

2 Likes

Možda zato što je tvorac igre otišao na pecanje pre desetak godina? :thinking:

1 Like

Dzaba mi to tako posmatramo, kad menadzment i ti nabedjeni menadzeri gledaju samo brojke i samo ih one interesuju.

1 Like

Zapravo retko smislen i sa korektnom cenom. Dok vecina drugih svoje igre samo portuje sa sitnim nadogranjama ovo je svetao primer kako staru igru izbaciti na nove generacije konzola.Treba da se ugleda Sony, a pogotovo Nintendo.

1 Like
4 Likes