Ratchet & Clank: Rift Apart – Extended Gameplay Demo

3 Likes

Release date - launch window = 2021. :joy:

Ovo mi je uz GoW najbolja igra što sam odigrao na ps4. Jedva čekam nastavak, izgleda premoćno.

Sad mi se opet igra prošli deo, možda i hoću…

1 Like

Nisi ti odigrao skoro ništa na ps4, kad zavrsis onu listu što si okačio vrati se da editujes post :joy:

4 Likes

dok nabavim sve one igre, izaci ce ps6 :smiley:

1 Like

katastrofa!

Dobrodošli u next gen :joy:

Vest je nepotpuna, necete videti razliku zbog rekonstrukcije, tako da ce verovatno svi birati performance mode. Native 4K ce verovatno sluziti samo za photo mode ili za neke IQ puriste na 65"+ televizorima.

Next gen = napredni algoritmi za konstrukciju, next gen ne znaci 4K/60 fps, osim u nekim indie igrama, za sve graphic-heavy naslove nativni 4K je cisto rasipanje resursa koji mogu bolje da se upotrebe za kvalitetniju grafiku i raytracing.

Kako god, izgledaće predobro, a još bitnije zabava je uz Ratchet zagarantovana.

A sad je zabava bitna a za halo nije :joy:
Kolko ste smesni pa to je haos.

1 Like

Pa Ratchet izgleda kao next gen, Halo daleko od toga. Šta tu nije jasno? A i zabavan je.

Kad vidim sve igre do sad prikazane za next gen, jedino za Ratchet mogu da kažem da i izgleda kao next gen igra. Sve ostalo jako mlako.

Ma ne izgleda ni on next gen, mora to veci skok da bude od nijansi koje ga cine lepsim od prethodnog dela, koji je vrhunski izgledao doduse. Jedino ova promena svetova i to, sto nema loadinga je nazovi next gen ali koliko se secam, nije to prva igra koja ima to.

Retchet je los primer za posmatranje nekog next gen napretka, u takvim igrama ne mozes bog zna sta bolje i lepse da napravis. Vec prosli deo je izgledao kao pixar animirani film, nema tu sta dalje u sustini za taj tip igara, osim vise stvari na ekranu, efekti i sta ja znam.

1 Like

Za svaku igru onda možeš to da kažeš. U kom to žanru može onda da se vidi next gen napredak, open world jedino, mada Sonijeve eksluzive i tu izgledaju predobro. Forza u vožnjama izgleda brutalno, o FPS igrama da ne govorim. Sve će da se svede na više stvari na ekranu i bolje efekte.

Pa moze samo u igrama koje ciljaju na taj fotorealistican izgled, u igrama sa dizajnom kao pixar animirani film se teze primecuje neki konkretan next gen napredak.

Verujem da će se videti značajna razlika u svim žanrovima. Prešao sam Ratcheta na ps4 2-3 puta, izgleda baš dobro, ali ovo sada prikazano je već za klasu bolje u svakom smislu.

1 Like

A jeste bolje, moguce i da ne moze tako dobro da se vidi na ovim snimcima kao uzivo, ali kad se setim izlaska ovih sada konzola i recimo Rysea ili Ordera bile to dobre ili lose igre svi su bili vilica do poda. Izlazak x360 i prvi Gears of war je bila slicna reakcija, nista slicno nisi imao ni na prvom boxu ni ps2. Ovo sada se ipak svelo na neke detalje nego sto mi je ovo next gen skok. Ovako neku razliku sam očekivao da vidim izmedju ps4 i ps4 pro.

Mnogo očekujemo, to je problem :joy:. Još je ovo prva tura igara, biće bolje.

1 Like

Nebuloze na sve strane…