Pozdrav, pogubio sam se po forumu trazeci gdje je bila zapisana adresa iz Londona za kreiranje racuna.
Zelim preko peypal kupiti ea access i trazi mi adresu,(jos nisam dodao kreditnu karticu, mislio sam preko paypala, cii mi se lakse) molim nekog da napise neku ovdje.
Pretpostavljam kad dodam adresu da ce me pitati acaunt i pas od paypala!?
Puno hvala na odgovoru!
Grad London
Drzava United Kingdom
Zip Code W1A 6FL
Adresa Marylebone High Street
Radi 100%
Ovu adresu sam nasao, i kod prijave paypal ide sve ok do pitanja za telefonski broj!
Sta dalje da napravim!?
Zao mi je da nisam dobio odgovor oko telefonskog broja koji je potreban da bi se zavrsila prijava kartice ili paypala.
Evo mali osvrt za buduce kupce xo konzola, naime ja sam roditelj djeteta koji ga strastveno koristi i nije mi svjedno kad sam skoro cca 600€ potrosio da zapnem ili me baniraju radi proceduralnih gresaka oko prijave. ( kod kreiranja microsoft racuna na mobitel bi dosao kod za verifikaciju)
Ne mogu nikako shvatiti zasto supci od mikrosofta nisu rijesili da se svaka zemlja moze prijaviti, pa vjerovatno u svakoj zemlji, mislim na balkan postoji mikrostoft podrska, pa prodaju windowse, office…, tako da dodati jos i dodatak da nemamo problema s xo bilo bi vise nego fer plaj !
Valjda je ovo jedini slucaj gdje se mogu kupiti konzole za koje nema sluzbenog servisa!
Broj kod prijave kartice sam unjeo od mog moba, to je proknjizeno i mogao sam ici korak dalje, kupiti ea access, sad mogu kupovati sve, po meni u sivoj zoni jer znaju oni sve, odakle sam logiran, odakle mi mikrosoft racun, kartica, ali daju da ide ovako, dokad, nadam se zauvjek ili bar dok nase zemlje nebudu sluzbene za xo.
Gold mi nije bio problem kupiti, ima ih u nekoliko ducana ali nitko ne prodaje ea access!
Nasao sam stranicu odakle lokalni dileri kodova iste preprodaju( barem dio dilera) http://http://www.cheapxboxlivecodes.com/
Tu se vidi da nije isto kupim li gift card u funtama ili eurima, tako da budici vlasnici xo obratite paznju jer mislim da sam kupio gift card od 50 € nebi mi vazilo posto sam prijavljen u uk regiju.
sad jos imam nekolicinu pitanja na koje cu pomalo traziti odgovore:
da li se moze mijenjati regija ili ne
na sto se sve moze trositi novac koji se kupi ili dobije preko gift card ( vazi li za fifa points, ea access…)
zasto imam iako su nadogradjeni razliciti softwer u kontrolerima, na izgled su kontroleri isti, jedan dosao uz xo a ovaj s manjom verziom naknadno kupljen)
kako iskopcati automatsku nadoplatu kupljene pretplate
Xo sam po sebi je ful ok, najvise mi se svidja sto se mogu dijeliti digitalne igrice s jednim prijateljom ( da li moze s jos kojim ne znam, ali cu sigurno citati iskustva kako su drugi clanovi napravili) pretplate na gold i ea access, jos jedna ugodna opcija tako da kad je moj klinac instalirao call of duty black ops 3 hardened edition i njegov prijatelj koji ima obicnu verziju dobio je sve nadogradnje koje ima hardened edition!
Volio bi kad bi dio foruma za Current gen gaming bio malo uredniji i imao obiljezja kao dio za xbox 360 jer bi bilo puno preglednije!
Super sto si se snasao a ovo sto si napisao su opste poznate stvari. U principu kreiras USA nalog zbog odnosa dolara prema funti (koji je pre bio daleko bolji), i picis.
PS> 600e je preterana cena, i to bas. Mogao si skoro 2 konzole da uzmes za te pare.
Regija se moze menjati, ali ne cesto, mislim da postoji limit;
Moze se trositi samo na igre, za fifa points i ea access ne vazi. Mada ea access mozes uzeti takodje u obliku koda (kao gift karticu);
XO kontroler se moze updejtovati. Nakacih ga sa bilo kojim USB to USB micro kablom na konzolu i u podesavanjima ces naci opciju za update. To su uglavnom neki sitni tweakovi koji se ni ne primate;
ako mislis na Live Gold, tu ne postoji automatska nadoplata. Jednostavno ubacis novi kod. Najjeftiniji kodovi za live imaju na g2a.com sajtu.